57-letnik v okolici Lenarta umrl nasilne smrti, zabodel naj bi ga brat
Lokalne novice
Tipografija

Moški iz okolice Lenarta, ki je v nedeljo podlegel poškodbam z ostrim predmetom, je po najnovejših ugotovitvah policije umrl nasilne smrti. Kot so danes sporočili s Policijske uprave Maribor, se je izkazalo, da je njegova smrt posledica kaznivega dejanja uboja. Dejanja je osumljen 60-letnik, ki so mu že odvzeli prostost.

Policijo so reševalne službe v nedeljo zvečer obvestile, da je v okolici Lenarta umrl 57-letni moški. Na kraj so bili poslani policisti, ki so pri izvedbi prvih nujnih ukrepov ugotovili, da je bil poškodovan z ostrim predmetom. Z opisanimi okoliščinami sta bili seznanjeni dežurna državna tožilka in dežurna preiskovalna sodnica, ki je vodila ogled kraja ter odredila sodno obdukcijo.

Pri izvedbi procesnih opravil je bilo po navedbah Policijske uprave Maribor nesporno ugotovljeno, da je moški umrl nasilne smrti in da je njegova smrt posledica kaznivega dejanja uboja. Kaznivega dejanja je utemeljeno osumljen 60-letni moški, ki so mu v ponedeljek odvzeli prostost in bo danes s kazensko ovadbo priveden k dežurnemu preiskovalnemu sodniku v Mariboru.

Za kaznivo dejanje uboja je predpisana kazen od pet do 15 let zapora.

Po sicer enuradnih informacijah je pridržan brat umrlega, ki pa trdi, da se je brat zabodel sam. Dogodek se je zgodil v stanovanjski hiši v Zgornji Voličini.

Z VAMI V ŽIVO

Ekipa radia Ptuj

voditelj

appstore  googleplay

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

Sledite nam

radioptuj300