Kevin Koradin na samostojni pevski poti
Štajerska budilka - Jutranji gost
Tipografija

Kevin Koradin predstavlja svoj drugi single samostojne kantavtorske poti, ki nosi naslov ''In un momento''.

Kevin se s to skladbo na nek način vrača in obrača k svojim koreninam, predvsem zaradi jezika skladbe. Skladba ''In un momento'' je spisana v italijanskem jeziku, saj so Kevinovi stari starši po mamini strani (delno tudi po očetovi) italijanskega rodu. Kevin je tako odraščal z italijanskim jezikom in italijansko glasbo, ki so jo poslušali doma, kar se mu je vtisnilo globoko v podzavest.

Prisluhnite pogovoru:

Gonilna sila skupine Tide, eden od treh členov zasedbe Gora in avtor mnogih skladb drugih izvajalcev Kevin Koradin se je z novim letom podal na samostojno glasbeno pot. Prva skladba, ki jo je predstavil, je bila alter pop distopična vizija prihodnosti 'Never let me go', za katero je navdih našel v ujetosti posameznika v sistemu. Skladba 'In un momento' sledi Kevinovi kantavtorski poti, a je stilsko doma drugje: zvočno se umešča v žanr musica leggera ozroma italijanski pop, pripoveduje pa zgodbo o minevanju, o trenutku, ki spremeni tvoje življenje. Skladba 'In un momento' je tako Kevinu zelo ljuba in blizu, saj govori o izgubi ljubljene osebe.


Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999
Naložite si mobilno aplikacijo

appstore  googleplay

Prometne informacije

  • 21.05.2019 17:55

    Žival ovira promet na gorenjski avtocesti med priključkoma Vodice in Brnik.Čakalna doba je na mejnem prehodu Obrežje.Delovne zapore:- V predoru Karavanke[…]

radioptuj300