Obiščite najbolj jutranjo trgovino na Ptuju

 Obiščite najbolj jutranjo trgovino na Ptuju
Nagradne igre

Ponudba: vse za koline, piknik, zabavo in prodaja plina v jeklenkah. Inplan, bivša Metalka na Ptuju.

Ponudba vseh vrst plina.

Ob nakupu plina z gotovino 10% popust in posebna akcija vsak ponedeljek in torek ob jeklenki PLINDOM sveže pečena pizza, 30 cm, po izbiri, GRATIS.

 

Vse za piknik in družinsko zabavo. V ponudbi odlični francoski rogljički, donuti Valentinovi srčki, ptujski krofi, sladoled Vrtnice, donuti Kit kat ,originalne bosanske lepinje, panirani piščančji izdelki, morski sadeži, hobotnica za podpeko, vse vrste zamrznjen zelenjave, sladoledi, izdelki za žar, oglje in briketi za žar, pijače, pasulj ali golaž Inplan, domači kruh pekarne Pri Kovači, sveže pečene ali zamrznjene žemljice, testo za pizzo v kroglah, riban sir mozarella za pizzo, namizni prti, serviete, pribor za enkratno uporabo, šefingi, paste za gretje hrane.

Gostinska ponudba TO-GO in IN DRIVE: ponujamo Barcaffe togo, (naroči in vzemi s seboj), kakor tudi pripravljene jedi, kot so burgerji ,hot dog, pizza … Hrano ali druge izdelke za osebni prevzem lahko vnaprej naročite tudi po telefonu 788 00 55.

Iz asortimana vse za koline nudimo: veliko vrst naravnih in umetnih črev, vrečke za vakumiranje, začimbe, zapike za salame, nože, kavlje, mesarsko sol, ajdovo kašo …

Nudimo širok izbor balonov in najcenejše polnjenje balonov s helijem v mestu.

Slogan trgovine Inplan je: vse za piknik, vse za zabavo, vse za pizzo, vse za koline, vse za plin…

Delovni čas trgovine Inplan Ptuj: vsak delovnik med 6.30 in 16. uro, v soboto med 7. in 13. uro.

Promocijsko sporočilo.

Z VAMI V ŽIVO

Tanja Seme

voditelj

Sledite nam

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300