Pestra ponudba izdelkov za zdrav način življenja v trgovini Avena - na Ptuju in v Ljutomeru

Pestra ponudba izdelkov za zdrav način življenja v trgovini Avena - na Ptuju in v Ljutomeru
Nagradne igre

V trgovini Avena želijo ljudem približati zdrav način življenja. Izdelki, ki so v njihovi ponudbi, so preizkušeno le najboljše kakovosti. V fizični trgovini na Ptuju in v Ljutomeru ter v spletni trgovini najdete hrano, napitke, kozmetiko, prehranska dopolnila ter izdelke za dom. Pri pestri in ugodni izbiri vam bodo z veseljem tudi svetovali glede na vaše želje in potrebe vašega telesa.

Avena, trgovina za zdravo življenje, je vrata svoje prve poslovalnice odprla leta 2017 v Ljutomeru, konec leta 2019 pa se je ljutomerski pridružila še ptujska (Vegova 2e). Lastnico Matejko Kosi je pri odločitvi za samostojno pot vodila želja, da bi približala ljudem zdrav način življenja ter s tem povezane vrednote, kot so dobro počutje, notranje zadovoljstvo, pozitivna samopodoba, ljubezen do sebe, drugih, živali in narave. Samo človek, ki se dobro počuti in je usklajen sam s seboj, lahko osebnostno raste in napreduje ter si tako ustvari polno in srečno življenje.

Avena1

Sočutje je pomembna vrednota vsake družbe, omogoča, da se poistovetimo z drugimi, da začutimo njihovo bolečino, strah in žalost. Sočutje presega misel in besede. V svetu brezglavega hitenja, naglice in pehanja za materialnimi dobrinami večkrat pozabimo na sočloveka. Z izkoriščanjem živali ter poseganjem v naravo in njene zakonitosti pa smo postali uničevalci lastnega planeta. Veganstvo je v sami osnovi etični odnos človeka do živali. To pomeni, da se človek izogiba dejanjem, s katerimi bi neposredno ali posredno storil škodo živalim. Hrana rastlinskega izvora – veganska hrana – pa ni blagodejna le za dušo in naš planet, ampak ima številne pozitivne učinke na zdravje: zmanjšuje možnosti za nastanek kroničnih in srčno-žilnih bolezni, ugodno vpliva na prebavo, krvni tlak, kožo in lase ter lajša številne alergološke težave. Trendi kažejo, da veganski način prehranjevanja, ki temelji na žitih, stročnicah, sadju, zelenjavi, semenih, oreščkih, algah ..., postaja vse pogostejši v sodobnem svetu. Z njim dobimo vse hranilne snovi, ki jih organizem potrebuje za normalno delovanje.

Avena2

V Aveni radi prisluhnejo sleherni stranki ter ji pri nakupu prehranskih izdelkov, dopolnil in kozmetike tudi individualno svetujejo. Vedno so pripravljeni podeliti tudi kakšno idejo za kosilo iz sestavin rastlinskega izvora ali recept za pripravo katere izmed tradicionalnih jedi na veganski način.

Njihovo ponudbo lahko preverite na spletni strani: avena.si ali jih obiščete v poslovalnici na Vegovi ulici na Ptuju (pri Inplanu) ali na Prešernovi ulici v Ljutomeru v ponedeljek, sredo in petek med 9.00 in 18.00, torek in četrtek med 8.00 in 17.00 ali v soboto od 8.00 do 12.00.

avena3

Od ponedeljka, 17.5.2021 naprej pa vas vabimo tudi k sodelovanju v nagradni igri v dopoldanskem programu radia Ptuj, ki jo pripravljamo v sodelovanju s Trgovino Avena. Spremljajte nas na Radiu Ptuj in se potegujete za lepe nagrade, kijih podarja Avena, trgovina za zdravo življenja.

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

 

Datum začetka veljavnosti pravil:17.5.2021 - 21.5.2021

Pokrovitelj nagradne igre:Avena, trgovina za zdravo življenje

Nagrada: izdelki za zdrav način življenja

Prevzem nagrade: v trgovini Avena

Trajanje nagradne igre: 17.5.2021 - 21.5.2021

Izbor nagrajenca: Vsak dan med 17.5.2021 in 21.5.2021 v programu radia Ptuj

Način izvajanja nagradne igre: program radia Ptuj

 

 

1. Člen

(Splošne določbe)

 

 1. Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre

 2. Organizator nagradne igre je Radio Tednik Ptuj d.o.o. Osojnikova cesta 3 , 2250 Ptuj

 3. Pravila nagradne igre so javno objavljena na spletnih straneh organizatorja

 4. Izrazi, zapisani v moškem spolu, so mišljeni kot nevtralni za ženske in za moške.

 5. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec nagradne igre potrjuje, da je v celoti seznanjen s pravili in pogoji nagradne igre, da jih razume in se z njimi strinja.

 

2. Člen

(Pogoji sodelovanja)

 

 1. Prijavijo se lahko državljani Republike Slovenije in rezidenti Republike Slovenije, ki so starejši od 18 let. Če je nagrajenec nagradne igre mlajši od 18 let, ga mora zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da zastopa omenjeno mladoletno osebo.

 2. Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje in pravila v zvezi z nagradno igro.

 3. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni in zunanji sodelavci organizatorja ali njihovi ožji družinski člani.

 

3. Člen

(Sodelovanje v nagradni igri)

 

 1. Za sodelovanje v nagradni igri ni potreben nakup.

 2. V nagradni igri lahko sodelujejo osebe naštete v tretjem členu.

 3. Organizator nagradne igre bo posameznike, ki bodo skušali na kakršenkoli način zlorabiti pravila nagradne igre, izločiti iz sodelovanja v nagradni igri.

 4. Davčne obveznosti so strošek pokrovitelja nagradne igre.

 

 

 

4. Člen

(Nagrade)

 

 1. Nagrajenca nagradne igre bo naključno izžrebal računalniški program, nagrajenec bo objavljen v radijski oddaji ali na spletni strani Radia Ptuj ali na Facebook strani Radia Ptuj.

 2. Žreb bo opravljen naključno, pritožbe niso možne.

 3. Podelili bomo eno ali več nagrad, odvisno od tipa nagradne igre.

 4. Nagrade so navedene na začetku dokumenta.

 5. Nagrada ni nadomestljiva ali zamenljiva.

 6. Za prevzem nagrade mora nagrajenec potrditi svojo identiteto z osebnim dokumentom.

 7. Vsak posameznik lahko v določeni nagradni igri sodeluje le enkrat, vendar lahko posameznik hkrati sodeluje v več različnih nagradnih igrah.

 8. V kolikor nagrajenec ne sprejema pravil nagradne igre ter pravil za dvig nagrade, ni upravičen do nagrade.

 9. Vsem sodelujočim v nagradni igri organizator zagotavlja enake možnosti za pridobitev nagrade.

 10. Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti. Vse nagrade so neprenosljive in nespremenljive.

 

 

5. Člen

(Pristojnosti komisije nagradne igre)

 

 1. Komisija igre ima naslednje pristojnosti:

a. Nadzor poteka akcije in ukrepanje v primeru suma, da so sodelujoči ravnali kakorkoli v nasprotju s pravili nagradne igre.

b. Če komisija določenega sodelujočega sumi neupoštevanja pravil nagradne igre, mu mora dati možnost zagovora, v katerem pojasni, da je dejansko ravnal v skladu s pravili nagradne igre. Če sodelujoči tega ne dokaže na način, kot ga je predpisala komisija, oziroma se na poziv ne odzove, ga ima komisija pravico diskvalificirati.

 

 

6. Člen

(Izključitev odgovornosti tehničnega izvajalca)

 

 1. Producent in tehnični izvajalec nista odgovorna za kakršnekoli okvare oziroma nedelovanje spletne strani, omrežja ali komunikacije, niti za prijave, ki so nepopolne, nerazumljive ali niso bile prejete.

   

 

7. Člen

(Varstvo osebnih podatkov)

 

 1. S prijavo sodelujoči izrecno potrjuje, da je v celoti seznanjen s temi pravili nagradne igre in se z njimi strinja.

 2. S prijavo sodelujoči soglaša z zbiranjem osebnih podatkov v namen nagradne igre.

 3. S prijavo sodelujoči soglaša, da v zvezi z nagradno igro dovoljuje fotografiranje in snemanje za promocijske aktivnosti organizatorja.

 4. Organizator se obvezuje, da bo podatke obdeloval in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (GFPR).

 5. Organizator se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, ki niso povezani z nagradno igro.

 6. Osebni podatki se hranijo dokler je potrebno, da se doseže namen zaradi katerega so podatki zbrani. Nato se podatki takoj izbrišejo.

 

 

8. Člen

(Reklamacije)

 

 1. Vse morebitne reklamacije v zvezi z nagradno igro ter v zvezi z nagradami lahko sodelujoči pošlje na elektronski naslov: nabiralnik@radio-tednik.si

 

 

9. Člen

(Dodatne informacije o nagradni igri)

 

 1. Pogoje nagradne igre je potrebno tolmačiti v skladu s slovensko zakonodajo.

 2. Organizator ima pravico umakniti, spremeniti ali dopolniti pravila sodelovanja v nagradni igri, ki jo ustvarja.

 3. Ta pravilnik bo objavljen na spletni strani Radia Ptuj in bo v pogled vsem osebam.

 

Z VAMI V ŽIVO

Tanja Seme

voditelj

Sledite nam

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300