Preventiva je vodilo k lažjemu in boljšemu koraku

Preventiva je vodilo k lažjemu in boljšemu koraku
Nagradne igre

Prihajajo toplejši dnevi in z njimi tudi odprta obutev. Ali so vaša stopala na njih pripravljena? Poskrbite za svoja stopala pravočasno, da bodo vaši nohti in vaša koža v sandalih izgledala zdravo in čudovito.

Prepričanje, da je obisk pedikerja nujen le v primeru, ko imamo prisotne različne spremembe in težave, je zelo pogosto, vendar zmotno. Pedikura je priporočljiva za vsakogar, s težavami ali brez! Z rednimi obiski pedikerja lahko namreč preprečimo nastanek mnogih deformacij in sprememb ali pa le-te opazimo še predno nam začnejo povzročati težave.

Zaradi obutve in življenjskega sloga, so naša stopala vsakodnevno podvržena številnim pritiskom, ki so lahko vzrok za nastanek kurjega očesa, otiščanca, odstopa nohtne posteljice od nohtne plošče, vraščenih nohtov in številnih drugih deformacij.

dotik2

V salonu Zdrav dotik si lahko privoščite:

KLASIČNO PEDIKURO

Nego nog iz estetskih in posledično zdravstvenih razlogov imenujemo klasična, oziroma kozmetična pedikura. Gre za pedikuro, ki za stranko pomeni nekakšen sprostitveni ritual, saj vključuje: kopel, odstranjevanje poroženele kože na stopalih, rezanje in oblikovanje nohtov, odstranjevanje odvečne kože ob nohtih, masažo, lakiranje po želji stranke.

Redno obiskovanje strokovno usposobljenega pedikerja je odlična osnova in preventiva pred možnimi zdravstvenimi zapleti na stopalih.

 dotik4

NUGENESIS MANIKURO

Gre za posebno vrsto manikure. Je celoten postopek manikure z dodatnim utrjevanja naravnih nohtov z dip powder prahci. ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO? Ker z njo dobimo poseben način izdelave nohtov z dip powder tehniko, izredno utrjene in tanke nohte brez lomljenja, izpade zelo naravno, hiter postopek, brez uporabe led lučke, brez vsebnosti MMA kemikalij, obogaten s kalcijem in vitaminom E, obstojnost nohtov pa se lahko primerja z gel nohti

 

NOHTNO PROTETIKO

Nohtna protetika ali namestitev umetne nohtne plošče je namenjena vsem, ki imajo zaradi različnih mehanskih poškodb, bolezenskega stanja, post operativne deformacije nohta ali druge poškodbe, trajno deformirano nohtno ploščo. Gre za povsem neboleč poseg, ki ima tako estetske, kot tudi terapevtske učinke, saj omogoča pravilno rast naravnega nohta.

 

TERAPEVTSKO MASAŽO

Terapevtska masaža hrbta je edinstvena masaža, ki se izvaja pri vseh lažjih ter težjih problemih in poškodbah. Odpravlja vozličaste tvorbe, mišične krče, vzpostavlja nemoteno delovanje živca (ukleščen živec med vretenci), hernije, bolečine v ramenskem in vratnem delu hrbtenice, odpravlja glavobole, nedokazane migrenske glavobole, napetosti, tesnobo,…

 dotik3

????PEDIKURA NA DOMU????

Je del ponudbe v Salonu Zdrav dotik, katera se izvaja strankam, ki zaradi zdravja in starosti ter nemobilnosti ne morejo priti v salon.

Za vse tiste, ki se borite z raznimi težavami kot so:

- vraščeni nohti,

- kurja očesa,

- otiščanci,

- trda in razpokana koža na podplatih,...

Tudi za vse, ki ste diabetiki in potrebujete dodatno strokovno oskrbo vaših nog.

Polona iz podjetja Zdrav dotik vas osebno obišče pri vas doma in vam strokovno uredi vaše noge.

 dotik1

Izognite se težavam in poskrbite za svoja stopala pravočasno. Prepustite se izkušenim rokam pedikerke in maserke z večletnimi izkušnjami. Polona Filipič iz salona Zdrav dotik izvaja medicinsko pedikuro, pedikuro za diabetike, klasično pedikuro, refleksoterapijo, klasično manikuro in terapevtsko masažo hrbta.

Doživite uro negovanja in razvajanja. Zase ali z darilnim bonom presenetite svoje najbližje. Z zdravim dotikom do boljšega počutja in lažjega koraka.

Zdrav dotik, Polona Filipič s.p., na Belšakovi ulici 2 na Ptuju.

Vsa naročila sprejemajo na telefonski številki 041 675 896. ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

 

Datum začetka veljavnosti pravil:17.5.2021

Pokrovitelj nagradne igre: Salon Zdrav dotik

Nagrada: klasična pedikura, klasična manikura, terapevtska masaža hrbta

Prevzem nagrade: Salon Zdrav dotik

Trajanje nagradne igre: 17.5.2021 - 21.5.2021

Izbor nagrajenca: vsako jutro v času trajanja nagradne igre v Štajerski budilki

Način izvajanja nagradne igre: FB radia Ptuj, program radia Ptuj

 

 

1. Člen

(Splošne določbe)

 

 1. Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre

 2. Organizator nagradne igre je Radio Tednik Ptuj d.o.o. Osojnikova cesta 3 , 2250 Ptuj

 3. Pravila nagradne igre so javno objavljena na spletnih straneh organizatorja

 4. Izrazi, zapisani v moškem spolu, so mišljeni kot nevtralni za ženske in za moške.

 5. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec nagradne igre potrjuje, da je v celoti seznanjen s pravili in pogoji nagradne igre, da jih razume in se z njimi strinja.

 

2. Člen

(Pogoji sodelovanja)

 

 1. Prijavijo se lahko državljani Republike Slovenije in rezidenti Republike Slovenije, ki so starejši od 18 let. Če je nagrajenec nagradne igre mlajši od 18 let, ga mora zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da zastopa omenjeno mladoletno osebo.

 2. Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje in pravila v zvezi z nagradno igro.

 3. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni in zunanji sodelavci organizatorja ali njihovi ožji družinski člani.

 

3. Člen

(Sodelovanje v nagradni igri)

 

 1. Za sodelovanje v nagradni igri ni potreben nakup.

 2. V nagradni igri lahko sodelujejo osebe naštete v tretjem členu.

 3. Organizator nagradne igre bo posameznike, ki bodo skušali na kakršenkoli način zlorabiti pravila nagradne igre, izločiti iz sodelovanja v nagradni igri.

 4. Davčne obveznosti so strošek pokrovitelja nagradne igre.

 

 

 

4. Člen

(Nagrade)

 

 1. Nagrajenca nagradne igre bo naključno izžrebal računalniški program, nagrajenec bo objavljen v radijski oddaji ali na spletni strani Radia Ptuj ali na Facebook strani Radia Ptuj.

 2. Žreb bo opravljen naključno, pritožbe niso možne.

 3. Podelili bomo eno ali več nagrad, odvisno od tipa nagradne igre.

 4. Nagrade so navedene na začetku dokumenta.

 5. Nagrada ni nadomestljiva ali zamenljiva.

 6. Za prevzem nagrade mora nagrajenec potrditi svojo identiteto z osebnim dokumentom.

 7. Vsak posameznik lahko v določeni nagradni igri sodeluje le enkrat, vendar lahko posameznik hkrati sodeluje v več različnih nagradnih igrah.

 8. V kolikor nagrajenec ne sprejema pravil nagradne igre ter pravil za dvig nagrade, ni upravičen do nagrade.

 9. Vsem sodelujočim v nagradni igri organizator zagotavlja enake možnosti za pridobitev nagrade.

 10. Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti. Vse nagrade so neprenosljive in nespremenljive.

 

 

5. Člen

(Pristojnosti komisije nagradne igre)

 

 1. Komisija igre ima naslednje pristojnosti:

a. Nadzor poteka akcije in ukrepanje v primeru suma, da so sodelujoči ravnali kakorkoli v nasprotju s pravili nagradne igre.

b. Če komisija določenega sodelujočega sumi neupoštevanja pravil nagradne igre, mu mora dati možnost zagovora, v katerem pojasni, da je dejansko ravnal v skladu s pravili nagradne igre. Če sodelujoči tega ne dokaže na način, kot ga je predpisala komisija, oziroma se na poziv ne odzove, ga ima komisija pravico diskvalificirati.

 

 

6. Člen

(Izključitev odgovornosti tehničnega izvajalca)

 

 1. Producent in tehnični izvajalec nista odgovorna za kakršnekoli okvare oziroma nedelovanje spletne strani, omrežja ali komunikacije, niti za prijave, ki so nepopolne, nerazumljive ali niso bile prejete.

   

 

7. Člen

(Varstvo osebnih podatkov)

 

 1. S prijavo sodelujoči izrecno potrjuje, da je v celoti seznanjen s temi pravili nagradne igre in se z njimi strinja.

 2. S prijavo sodelujoči soglaša z zbiranjem osebnih podatkov v namen nagradne igre.

 3. S prijavo sodelujoči soglaša, da v zvezi z nagradno igro dovoljuje fotografiranje in snemanje za promocijske aktivnosti organizatorja.

 4. Organizator se obvezuje, da bo podatke obdeloval in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (GFPR).

 5. Organizator se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, ki niso povezani z nagradno igro.

 6. Osebni podatki se hranijo dokler je potrebno, da se doseže namen zaradi katerega so podatki zbrani. Nato se podatki takoj izbrišejo.

 

 

8. Člen

(Reklamacije)

 

 1. Vse morebitne reklamacije v zvezi z nagradno igro ter v zvezi z nagradami lahko sodelujoči pošlje na elektronski naslov: nabiralnik@radio-tednik.si

 

 

9. Člen

(Dodatne informacije o nagradni igri)

 

 1. Pogoje nagradne igre je potrebno tolmačiti v skladu s slovensko zakonodajo.

 2. Organizator ima pravico umakniti, spremeniti ali dopolniti pravila sodelovanja v nagradni igri, ki jo ustvarja.

 3. Ta pravilnik bo objavljen na spletni strani Radia Ptuj in bo v pogled vsem osebam.

 

Z VAMI V ŽIVO

Tanja Seme

voditelj

Sledite nam

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300