Danes z nami Rok Lunaček
Družabna kronika
Tipografija

V tokratni rubriki Vikend radio se nam bo pridružil glasbenik Rok Lunaček. Za njim je bogata več kot 20-letna glasbena kariera. Je pevec, avtor besedil in glasbe, po novem tudi kantavtor. Kot kantavtor se je pod imenom Rok in rokovnjači s pesmijo Ob morju premierno predstavil na letošnjem poletnem festivalu Melodije morja in sonca.

Rok je tudi ustanovni član pop-rock zasedbe Flirt, ki danes deluje pod imenom Flirrt. Rok je šef benda, pevec ter avtor besedil in glasbe. Publika ga pozna po številnih hitih. Iz starejšega obdobja so to pesmi Romeo in Julija, Ko je ni, Ona, Prvič, Na peronu, Njena balada, iz novejšega pa V mojem telesu, Preden greš še mal ostan, Kristina, Tiha nočna panorama, Popolno, Najin dan, Nimaš srca. Posnel je tudi nekaj duetov – med drugim s Tinkaro Kovač (pesem Klovn) in Jurijem Torijem (Nekoč sva se pa rada imela in Nimaš kaj za zgubit). Kot pisec besedil in avtor glasbe sodeluje s številnimi slovenskimi glasbeniki: Raayem, Juretom Torijem, Matjažem Kumljem, zasedbami Mambo Kings, Flora in Paris, Zvita feltna in drugimi. Kot avtor se tako podpisuje pod marsikatero slovensko glasbeno uspešnico – tudi pod velik hit letošnjega poletja: pesem Balerina skupine Mambo Kings.

In kaj nam bo povedal v današnjem pogovoru, ki ga bo vodila Manja Kokol? Prisluhnite Radiu Ptuj - ob 13.45 uri mežik

Najbolj brano

ZIMSKA SEZONA ZIMSKA SEZONA
Petek, 13 Januar 2017 12:57
Priprava vozila na zimo in skrb zanj v zimskih razmerah

Preberite več...

Rajžamo z Alfijem Nipičem Rajžamo z Alfijem Nipičem
Četrtek, 08 September 2016 09:33
Alfi Nipič je Estero Korošec popeljal po njegovi Jarenini.

Preberite več...

Danes z nami Rok Lunaček Danes z nami Rok Lunaček
Sobota, 26 Avgust 2017 12:29
V tokratni rubriki Vikend radio se nam bo pridružil glasbenik Rok Lunaček. Za njim je bogata več kot...

Preberite več...

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999
Naložite si mobilno aplikacijo

appstore  googleplay

Prometne informacije

  • 21.05.2019 17:55

    Žival ovira promet na gorenjski avtocesti med priključkoma Vodice in Brnik.Čakalna doba je na mejnem prehodu Obrežje.Delovne zapore:- V predoru Karavanke[…]

radioptuj300