Velika nagradna igra Turistične agencije Intelekta
Družabna kronika
Tipografija

Prihaja velika nagradna igra Turistične agencije Intelekta, ki bo potekala cel mesec.

Poslušajte nas in bodite še posebej pozorni, saj se boste tisti, ki niste še nikoli potovali s turistično agencijo Intelekta, od ponedeljka 8.4.2019 dalje potegovali za vrednosti bon v višini kar 100€. In za kakšen bon gre? Gre za bon Turistične agencije Intelekta, ki ga boste lahko unovčili za počitnice v Grčiji, Turčiji, Črni Gori, Malti ali Tuniziji, ...v hotelu in terminu po vašem izboru! Ob 30 letnici delovanja vas bo torej Turistična agencija Intelekta razveseljevala cel mesec in vam podelila kar 30 bonov po 100€.

S pravilnim odgovorom na zastavljeno vprašanje se boste lahko za bone potegovali vsi, ki želite preizkusiti turistično agencijo Intelekta, a vendar POZOR, vrednostni bon bo prejel tisti, ki prvi pokliče in pravilno odgovori na zastavljeno vprašanje.

 

Pravila igre:

Vrednostni bon v višini 100 € lahko unovčijo vsi, ki bodo prvič potovali s turistično agencijo Intelekta. Vrednostni bon velja za katerokoli letovanje iz kataloga Kam na Mediteran 2019 turistične agencije Intelekta. Vrednostni bon se lahko unovči samo ob prijavi direktno pri Intelekti v Murski Soboti (osebno, preko telefona ali preko interneta). Za eno potovanje se lahko unovči samo en vrednostni bon.

 

Evidenca nagrajencev se vodi na sedežu Intelekte v Murski Soboti, Prežihova ul. 5, telefon 02 536 1960. Radio vsak dan sproti sporoči ime in priimek, naslov, e-mail in gsm nagrajenca na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999
Naložite si mobilno aplikacijo

appstore  googleplay

Prometne informacije

  • 19.04.2019 03:23

    Dolenjska avtocesta je med priključkoma Šmarje Sap in Cikava proti Novem mestu ponovno odprta. Ostaja zaradi odstranjevanja prometne nesreče zaprt[…]

radioptuj300