Optika Oftalmos - noro dobra očala!
Regijske novice
Tipografija

Ponudba za vse starostne skupine.

Optika Oftalmos je očesno optično podjetje, ki nudi celotno storitev od meritve dioptrije, izbire okvirjev in očalnih leč, meritve in centriranje očal ter prilagoditve očal. Rešujejo težave vseh slabovidnih ljudi in ljudi, ki želijo kakovostno zaščito pred soncem. Specializirani so za izdelavo progresivnih očal (multifokalnih).

Nudijo širok cenovni razpon ponudbe za vse starostne skupine. Ekipo sestavljajo optiki in optometristi, kar pomeni, da lahko zagotovijo kakovostno storitev ter odgovore na vsa vaša vprašanja s področja očesne optike. Vabljeni k nam na brezplačno meritev dioptrije, svetovanje in pogledat njihova NORO DOBRA OČALA!

Zakaj je redna kontrola vida pomembna?

Redne kontrole vida so zelo pomembne ne glede na vašo starost ali zdravstveno stanje, saj je oko najpomembnejše človeško čutilo, ker z njim sprejmemo 70% vseh informacij iz okolice, zato je zanj treba tudi ustrezno skrbeti. 

Optometrist bo na temeljitem pregledu oči ugotovil veliko več, kot le vašo dioptrijo za bližino in daljavo. Preveril bo, kako dobro vaši očesi delujeta skupaj, če imate kakšno očesno bolezen, širino vidnega polja in podobno. Kontrolo vida priporočamo vsaki 2 leti, saj je pomemben del rutinskega preverjanja zdravstvenega stanja vseh ljudi, prav tako pa tudi za redno posodabljanje dioptrije in ugotavljanje zgodnjih znakov očesnih bolezni.

Naročite se na BREZPLAČNO KONTROLO VIDA:

02/620 39 29

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

www.optika-oftalmos.si 

Kaj so progresivna očala?

Progresivna(multifokalna) ali več žariščna očalna stekla nam omogočajo oster vid na bližino in daljavo. Pri takšnih očalih je zgornji del namenjen gledanju v daljavo, spodnji del pa branju. Vmesni del stekla nam pa omogoča gledanje na vmesne razdalje, na primer na računalnik.

Prehod dioptrije je popolnoma neopazen, saj se postopoma in neprekinjeno stopnjuje. 

Komu so namenjena progresivna očala?

Takšna očala so primerna za ljudi, ki imajo dioptrijo za daljavo in bližino ter tiste, ki imajo dioptrijo samo za branje. Velika prednost progresivnih očal je, da ima uporabnik ena sama očala za vsa opravila.

Preberite več: www.progresivnaocala.info

V Optiki Oftalmos zaupajo v svoje storitve in proizvode, saj vam na vse očalne leče nudijo od 2-3 leta garancije.

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999
Naložite si mobilno aplikacijo

appstore  googleplay

Prometne informacije

  • 23.04.2019 03:32

    Pred predorom Karavanke v smeri Avstrije je zastoj tovornih vozil dolg 2 km.Čakalna doba je na mejnih prehodih Gruškovje in Zavrč. Regionalna[…]

radioptuj300