Izbrali še zadnjih deset finalistov
Otroci pojejo slovenske pesmi

V športni dvorani Osnovne šole Rače se je včeraj odvilo še zadnje, tretje polfinale projekta Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo v peti sezoni.

Tudi ta je pokazal, da je konkurenca iz leta v leto večja, da mladi pevci na ta oder stopajo odlično pripravljeni. Močno podporo pa so imeli tudi v občinstvu, ki je vsak njihov nastop pospremilo z velikim aplavzom. V takih razmerah se je potila tudi komisija, ki so jo sestavljali trije pevci: Maja Oderlap, Ela Huzjan Vidovič in Domen Kumer, saj je morala izbrati še deset zadnjih finalistov, po pet v vsaki kategoriji. Iz mlajše kategorije je uspelo: Zali Kereži in Žigi Florjančiču (OŠ Rače), Manci Baznik (OŠ Jožeta Gorjupa Kostanjevica na Krki), Patricku Šabedru (OŠ Duplek), Uli Batis (OŠ Stična, Ivančna Gorica) in Larisi Šafarič (OŠ Kapela). Iz starejše kategorije pa bodo na finalnem odru, 11. junija, nastopili: Lana Nemeček (OŠ Rače), Manca Karo (OŠ Fram), Nina Gvardjančič (OŠ Miklavž na Dravskem polju), Aneja Šoštarič (OŠ Kapela) in Sara Brumen (OŠ Pesnica).

Sponzorji so bili: Komunalno podjetje Ptuj, d.d., Talum, d.d., Kidričevo, Lesnina – Dobrodošli doma – LES MMS, d.o.o., Avtobusni in tovorni prevozi ATP ter Sazas.

 

 

Foto: Črtomir Goznik

 

Z VAMI V ŽIVO

Ekipa radia Ptuj

voditelj

appstore  googleplay

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999
radioptuj300

Sledite nam