Markovce bosta v polfinalu zastopili Kaja in Ana
Otroci pojejo slovenske pesmi

Izjemen večer projekta Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo.

V večnamenski športni dvorani Markovci se je sinoči odvil izjemen predizbor šeste sezone projekta Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo. Tudi v novi sezoni so mladi markovski pevski talenti odlično zapeli in znova potrdili, da je Osnovna šola Markovci najboljša pevska šola v Sloveniji in tudi ena najuspešnejših v projektu Otroci pojejo. Občina Markovci je skupaj z Osnovno šolo Markovci med prvimi v Spodnjem Podravju prepoznala prednosti projekta Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo za uveljavljanje mladih pevskih talentov v širšem okolju. V Markovcih se lahko pohvalijo tudi z odličnimi pevskimi zbori, v katerih se prav tako kalijo odlični pevci. V polfinalu bosta Osnovno šolo Markovci in občino Markovci predstavljali Kaja Kokol Zebec v mlajši kategoriji, s pesmijo Nabiralka zvezd skupine Tabu. Kaja ni skrivala veselja:

 

V starejši kategoriji bo šolo in občino Markovci zastopala Ana Vugrinec, s pesmijo Bodi z mano do konca, ki jo v originalu poje Tinkara Kovač. Ana je bila ganjena:


 

Tekst: Majda Goznik

 

Prireditev so omogočili: Oculus Weldweit industrimontage, Anpro tehnik, d.o.o., Talum, d.d., Kidričevo, Dravske elektrarne Maribor, d.o.o., Sazas, ATP – avtobusni in tovorni prevozi, Jože Voglar, s.p., Slikopleskarstvo, Pro-fimont, Franc Ivančič, s.p., Spirala, d.o.o., Frizerstvo Glamur Sabina Vajda, s.p., in Avtoservis Pero, Peter Plohl, s.p.

 

Več fotografiji v fotogaleriji. (Foto: Črtomir Goznik.)

Z VAMI V ŽIVO

Ekipa radia Ptuj

voditelj

appstore  googleplay

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999
radioptuj300

Sledite nam