Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo, 6. sezona – polfinale, 1. del
Otroci pojejo slovenske pesmi

Več kot 60 mladih pevcev v igri za veliki finale.

Naši mladi pevski upi so v preteklem tednu v studiu Radia Ptuj posneli svoje pesmi, s katerimi se potegujejo za 20 oz. 26 mest v velikem finalu, ki bo 19. septembra na Ptuju. Koronavirus je nekoliko spremenil potek letošnje sezone projekta Otroci pojejo slovenske pesmi. Veliko že prijavljenih mladih pevcev iz šol in občin celjskega in mariborskega območja, Zasavja in tudi Prlekije bo tako na svoj nastop moralo počakati do letošnje jeseni. Spremenila se je tudi izbira finalistov. Mladih pevskih talentov to ni zmotilo, tudi v studijskih nastopih so se izjemno izkazali. Projekt, ki ga družba Radio-Tednik Ptuj izvaja v sodelovanju z občinami in osnovnimi šolami, je tudi v novi sezoni pokazal, da je Slovenija dežela izjemnih pevskih talentov.

Dvajset finalistov bo izbrala komisija, o šestih srečnežih, ki bodo prav tako zapeli na velikem odru, pa bodo odločala SMS-sporočila. Vsak dan od 29. junija do 16. julija bo med 9. in 10. uro na Radiu Ptuj posebna oddaja, v kateri se bodo predstavili vsi, ki so se uvrstili v polfinale 6. sezone projekta Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo. Poslušalci Radia Ptuj bodo v tej uri programa lahko uživali ob petju štirih polfinalistov, ki jim bodo lahko oddali svoj glas s poslanim SMS-om na številko 4246. Ključne besede so pripisane pri predstavitvi otrok. Urednik Radia Ptuj Domen Hren bo vsako jutro na Radiu Ptuj podrobneje predstavil potek glasovanja, ki se bo začelo takoj po odpeti četrti pesmi in bo trajalo vse do polnoči tistega dne. Nastopajoče bodo dnevno s krajšimi odlomki iz njihovih pesmi predstavili tudi na Facebook strani Radia Ptuj, že od 29. junija pa si bo mogoče vseh 57 nastopov letošnjega polfinala ogledati na YouTub kanalu Radia Ptuj. Letošnje finaliste bomo predstavili 21. julija na Radiu Ptuj in v Štajerskem tedniku, tako da bodo na finalni oder 19. septembra stopili vrhunsko pripravljeni. Finale šeste sezone projekta Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo bo še en vrhunski večer slovenske pesmi in glasbe.

Pogoji glasovanja.

Otroci pojejo 1

Otroci 2

 

Otroci 3

 

Otroci 4

 

Otroci 5

 

otroci 6

 

Otroci 7

 

Otroci 8

 

Otroci 9

 

Otroci 10

 

Otroci 11

 

Otroci 12

 

Otroci 13

Otroci 14

Projekt otroci pojejo slovenske pesmi podpirajo: CINKARNA CELJE, KAASS AVTO PTUJ, AVTOBUSNI IN TOVORNI PROMET ATP, BAUSTOFF METALL, KLIMA PTUJ, TALUM, TELEING GRADNJE, ZEROX, DRAVSKE ELEKTRARNE MARIBOR, SAZAS IN GENERALNI POKROVITELJ OCULUS WELTWEITE INDUSTRIEMONTAGEN.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Z VAMI V ŽIVO

Natalija Škrinjar

voditelj

appstore  googleplay

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999
radioptuj300

Sledite nam