Najboljši pevci so doma tam, kjer otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo
Otroci pojejo slovenske pesmi

Čas je za 7.sezono našega uspešnega vseslovenskega projekta.

Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo je projekt družbe Radio Tednik Ptuj, ki ga že sedmo leto zapored organiziramo skupaj z občinami in osnovnimi šolami iz Štajerske, osrednje Slovenije in širše.

Sedma sezona bo pravljična! Zavedajoč se vsega, kar je prinesla epidemija, z vso odgovornostjo pripravljamo natečaj, ki bo otrokom in zdravju prijazen. V tokratni sezoni ne bomo na terenu - tokratni sezoni vsi otroci in vsi drugi partnerji, ki sodelujejo v projektu dobijo še mnogo več. Tedensko bomo pripravljali šolske nastope in prireditve brez stikov. Vsak otrok bo dobil svojih "pet minut slave” na radiu. Prvi nivo, torej osnovnošolske prireditve, bodo postale radijska oddaja, kjer bo vsak otrok v varnem okolju odpel svoj nastop. Skladbe se bodo predvajale na radiu, vsi nastopi pa bodo vidni na uradnih Facebook in Youtube profilih Radia Ptuj.

FACEBOOK nastopi otrok v radijski oddaji:

https://www.facebook.com/watch/203875479884/705331656977224

 

YOUTUBE nastopi otrok v radijski oddaji:

https://www.youtube.com/watch?v=pOrtMzBq7T8&list=PLXCpjy7eZctqYi3pr35FAro2psHe86yDg

 

Vsi zainteresirani ste dobrodošli na naši uradni spletni strani projekta www.otrocipojejo.si, kjer vas čakajo vse podrobne informacije o letošnji sezoni, vse glasbene matrice s katerimi lahko otroci nastopijo na natečaju in pregled dosedanjih sezon.

Hvaležni smo vsem partnerjem in še posebej vsem otrokom za dosedanjih šest sezon projekta. Video celotnih finalnih oddaj v produkciji RTV Slovenija je dostopen na spodnjem naslovu:

https://www.rtvslo.si/tv/oddaja/otrocipojejoslovenskepesmiinseveselijo/173251062?fbclid=IwAR3edVdxj8-Fo0LeXJiqseWA2c8L1RyHmTEFbJcMu3nuGAhYwOiPtqE0jz8

 

Skupna želja naše medijske družbe, otrok, glasbenih pedagogov in širše javnosti je, da projekt postane vseslovenski in da se vanj vključi čim več slovenskih osnovnih šol. Iz leta v leto točno to natečaj tudi postaja, saj se projektu pridružuje čedalje večje število osnovnih šol. Zato Vas organizatorji projekta “OTROCI POJEJO SLOVENSKE PESMI IN SE VESELIJO” vabimo, da nam vašo željo oziroma interes za sodelovanje posredujete na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 

Z VAMI V ŽIVO

Natalija Škrinjar

voditelj

appstore  googleplay

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999
radioptuj300

Sledite nam