Spoznali smo nove polfinalistke
Otroci pojejo slovenske pesmi

Predizbori se počasi iztekajo.

Predizbor projekta Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo je v 7. sezoni iz občine Pesnice in OŠ Pesnice sestavilo devet mladih pevk, ki uspešno nadaljujejo bogato pevsko in glasbeno tradicijo tega okolja. Izbrane pesmi so dobro zapele, pokazale, da v občini raste nov uspešen pevski rod, o katerem bomo v prihodnosti še veliko slišali. Občino Pesnica in OŠ Pesnica bosta v polfinalu 7. sezone projekta Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo predstavili: Rebeka Gajšek v mlajši kategoriji s pesmijo Milijon in ena zvezda ter Sara Brumen v starejši z lastno skladbo Kje ste zdaj?

Projekt Otroci pojejo slovenske pesmi so v 7. sezoni med prvimi na slovenski obali, prepoznali v občini Piran, ki se je v projekt spodbujanja petja slovenske pesmi vključila z OŠ Lucija. Že v prvi sezoni so se njihove pevke odlično predstavile. Vse zelo rade in že vrsto let pojejo, ob petju pa jih izjemno privlači tudi igra.

Občino Piran in OŠ Lucija bosta na polfinalnem odru 7. sezone projekta predstavljali: Leila Medenhodzić v mlajši kategoriji s pesmijo Dan ljubezni in Nataša Lunaček v starejši s pesmijo Milijon in ena zvezda.

Nastope sedme sezone si lahko ogledate na tej povezavi.

Foto: Črtomir Goznik

Z VAMI V ŽIVO

Ekipa radia Ptuj

voditelj

Sledite nam

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300