Iz včerajšnje prireditve Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo Destrnik-Trnovska vas
Lokalne novice

V Volkmerjevem domu na Destrniku so v okviru projekta Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo pete sezone včeraj peli mladi pevski upi Osnovne šole Destrnik-Trnovska vas. Skupaj jih je bilo v obeh kategorijah trinajst, ki so občuteno in po najboljših močeh zapeli nekatere znane pesmi slovenske zabavne glasbe. S tem pa razveselili okrog 150 obiskovalcev, ki so spremljali njihove nastope. Na predizbor so povabili občina Destrnik, občina Trnovska vas, Osnovna šola Destrnik-Trnovska vas in družba Radio-Tednik Ptuj. Najprej so na oder nastopili mladi pevci matične Osnovne šole Destrnik, nato pa podružnice Trnovska vas. V polfinale se je v mlajši kategoriji po oceni komisije z matične šole Destrnik uvrstila Eva Šnut učenka četrtega razreda, zapela je pesem Nasmeh življenja:

 


 

V starejši kategoriji se je v polfinale uvrstila Tjaša Vogrin, učenka šestega razreda, s pesmijo Vem, jokala bom:


 

 

S podružnice Trnovska vas se je v mlajši kategoriji napredovanja v polfinale razveselila Ela Štumberger, učenka tretjega razreda, ki je zapela pesem Boš znal naprej me ljubiti:

 


 

V starejši kategoriji se je s podružnice Trnovska vas v polfinale uvrstila Julija Nedeljko, učenka devetega razreda, s pesmijo Ne bodi kot drugi:

 


 

Sponzorji so bili: Dravske elektrarne Maribor, d.o.o., Komunalno podjetje Ptuj, d.d., Talum, d.d., Kidričevo, Lesnina – Dobrodošli doma, Veit Miran, s.p., Jožef Zelenik, s.p. -Elektroinstalacije Zelenik, Avtobusni in tovorni prevozi ATP in Sazas.

 

 

Foto: Črtomir Goznik

 

 

Z VAMI V ŽIVO

Tone Topolovec

voditelj

appstore  googleplay

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999
radioptuj300

Sledite nam