Ne smemo zanemariti lokalno pridelane hrane

Ne smemo zanemariti lokalno pridelane hrane
Kmetijska oddaja

Pridelava zelenjave je popolnoma sezonsko opravilo in izbira lokalno pridelanih živil se v zimskih mesecih zelo skrči.

Mogoče se večkrat sprašujemo, kaj je v zimskem času lahko lokalno in sezonsko. Veliko sezonske zelenjave tudi v zimskih mesecih pridelajo na kmetiji Mihec v Stojncih. In katera je ta zelenjava:


 S kmetovanjem na kmetiji Mihec se preživlja šest družinskih članov. Več o njih boste izvedeli v nedeljski kmetijski oddaji po 11. uri.



Na fotografiji: Jožica in Franček Janžekovič

ZADNJI DODANI PRISPEVKI

Čebelarstvo in kmetijstvo morata biti v ...
Nedelja, 24 Maj 2020 11:10
V tokratni oddaji več o soodvisnosti čebel in kmet...

Preberite več...

Ste si zaželeli domačih jagod
Nedelja, 17 Maj 2020 11:00
Slovenski pridelovalci zelenega zlata, hmelja, so ...

Preberite več...

Imamo dobro zemljo, vodo za namakanje, ...
Sobota, 09 Maj 2020 13:21
V Sloveniji bomo morali vedno bolj razmišljati o t...

Preberite več...

V prehranski verigi in na kmetijskem trg...
Sobota, 02 Maj 2020 14:40
V času epidemije koronavirusa so se ponovno pokaza...

Preberite več...

Z VAMI V ŽIVO

Ekipa radia Ptuj

voditelj

appstore  googleplay

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999
radioptuj300

Sledite nam