Leto, ki ga moramo izkoristiti za promocijo slovenske gastronomije

Leto, ki ga moramo izkoristiti za promocijo slovenske gastronomije
Kmetijska oddaja

S projektom Slovenija - Evropska gastronomska regija 2021 krepimo nacionalno promocijo gastronomije.

Projekt s svojimi učinki prispeva k trajnostnemu razvoju gastronomije, lokalni samooskrbi, povezovanju podeželskih in urbanih območij, povečevanje kakovosti življenja, poudarja pomen prehrane za zdravje ter zagotavlja podporo malim in srednjim podjetjem. Leto 2021 nam ob izzivih prinaša tudi priložnosti, da skupaj povzdignemo gastronomijo na še višjo raven. Kako nam to uspeva bomo govorili v tokratni Kmetijski oddaji. Predstavili vam bomo tudi uspešno družinsko kmetijo Kramberger iz Lenarta.



ZADNJI DODANI PRISPEVKI

Tako drage jesenske setve kot je letošnj...
Sobota, 23 Oktober 2021 15:03
V tokratni kmetijski oddaji:kako podražitve vpliva...

Preberite več...

Podravski kmetje bodo s pomočjo evropsk...
Sobota, 16 Oktober 2021 15:05
Več v današnji kmetijski oddaji, ko bomo govorili ...

Preberite več...

Nikar ne kupujte jabolk samo z očmi!
Sobota, 09 Oktober 2021 16:24
Slovenski kmetje so obupani nad pridelavo sadja. L...

Preberite več...

Koliko bučnih semen potrebujemo za liter...
Sobota, 02 Oktober 2021 14:09
  Kvalitetna bučna semena so osnova za dišečo buč...

Preberite več...

Z VAMI V ŽIVO

Tone Topolovec

voditelj

Sledite nam

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300