Policisti zaradi vloma priprli tri češke državljane

Policisti zaradi vloma priprli tri češke državljane
Lokalne novice

Vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o osumljencih ali njihovem delovanju, policisti naprošajo, da jim sporočijo na interventno telefonsko številko 113, anonimno številko 080 1200 ali elektronsko pošto gp.policija@policija.si.

 

Vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o osumljencih ali njihovem delovanju, policisti naprošajo, da jim sporočijo na interventno telefonsko številko 113, anonimno številko 080 1200 ali elektronsko pošto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Mariborski policisti so sredi prejšnjega tedna zaradi suma vlomov v različne objekte odvzeli prostost trem državljanom Češke, dvema 39-letnima moškima in 25-letni žensk. Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, sumijo, da so storili tudi druga kazniva dejanja, med njimi tatvine v trgovinah. Češki državljani so vlamljali v stanovanjske hiše na območju Maribora in Murske Sobote. Po Sloveniji so se večinoma vozili v rdečem volkswagnu sharane s češkimi registrskimi oznakami, ob prijetju pa v temno modri škodi fabia, prav tako s češkimi registrskimi oznakami.

Policisti so osumljence pridržali, jih kazensko ovadili in privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Mariboru, ki je po zaslišanju za vse tri odredil pripor, so še zapisali. Vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o osumljencih ali njihovem delovanju, policisti naprošajo, da jim sporočijo na interventno telefonsko številko 113, anonimno številko 080 1200 ali elektronsko pošto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Na fotografiji vozila domnevnih vlomilcev. Foto: PU Maribor.

 

 

ZADNJI DODANI PRISPEVKI

S soboto zaprtje vseh nenujnih dejavnost...
Četrtek, 22 Oktober 2020 18:23
Preverjajo tudi možnost množičnega testiranja na n...

Preberite več...

Na internem oddelku ptujske bolnišnice 9...
Sreda, 21 Oktober 2020 12:56
Kapacitete COVID oddelka zapolnjene.

Preberite več...

V Spodnjem Podravju v torek 43 okužb s C...
Sreda, 21 Oktober 2020 10:49
Po podatkih sledilnika COVID-19 potrjeno rekorordn...

Preberite več...

Obsežnejši vdor virusa na internem oddel...
Torek, 20 Oktober 2020 11:49
  V Splošni bolnišnici dr. Jožeta Potrča Ptuj se ...

Preberite več...

Z VAMI V ŽIVO

Natalija Škrinjar

voditelj

appstore  googleplay

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999
radioptuj300

Sledite nam