Addiko banka vam na „Rdečo sredo“ podari prvi obrok

Addiko banka vam na „Rdečo sredo“ podari prvi obrok
Lokalne novice

Addiko banka na „Rdečo sredo“, 12. junija, novim imetnikom Addiko obročne kartice Mastercard® podari prvi obrok.

Addiko banka je banka enostavnih in hitrih bančnih storitev, ki svoje stranke rada preseneča in razvaja z edinstvenimi ugodnostmi, ki omogočajo še boljšo uporabniško izkušnjo. Sedaj že tradicionalna Addiko „Rdeča sreda“ – edinstven dan posebnih ugodnosti - tokrat preseneča z izjemno ponudbo, ki velja tudi za stranke drugih bank. Če v sredo, 12. junija, obiščete eno od poslovalnic Addiko banke in postanete imetnik Addiko obročne kartice Mastercard®, vam Banka povrne do 150 EUR prvega obroka prvega nakupa z vašo novo kartico. Addiko s tem ponuja izjemno priložnost za vse, ki si želijo enostavnega plačevanja svojih nakupov na obroke kar preko SMS sporočila in brez dodatne dokumentacije.Ponudba velja za stranke vseh bank samo v sredo, 12. junija, v vseh Addiko poslovalnicah.

Addiko obročna kartica Mastercard– Plačevanje po meri

Addiko obročna kartica Mastercard ima vse lastnosti klasične plačilne kartice Mastercard in še več – svoje nakupe lahko hitro in enostavno razdelite na od 2 do 12 obrokov, kar preko SMS sporočila in brez dodatne dokumentacije, lahko pa se plačilo izvede v enkratnem znesku. Kartica omogoča brezgotovinsko plačevanje in varno nakupovanje na vseh prodajnih mestih z oznako Mastercard doma, po svetu in na spletu s pomočjo storitve Mastercard® Identity Check™. Addiko obročno kartico Mastercard lahko pridobijo tako stranke Addiko banke kot tudi stranke drugih bank. Z banko se preprosto vnaprej dogovorite za znesek limita in sami izberete dan plačila (8., 18. ali 28. dan v mesecu).

Uspešne Addiko „Rdeče srede“

Splošno znane prodajne akcije, ki ponujajo ugodnejše pogoje ali posebno ponudbo na določen dan, so v Addiko banki prvi uspešno pripeljali tudi v svet financ. Poimenovali so jo blagovni znamki primerno, „Rdeča sreda“. To je dan, ko stranke v banki dobijo več, oziroma so za obisk poslovalnic in sklepanje poslov dodatno nagrajene. Odličen odziv strank na že več kot 6 dosedanjih izvedb tovrstnih prodajnih akcij potrjuje pravilnost poslovne odločitve. Dnevne akcije namreč za Addiko banko predstavljajo dodaten izziv in dober preizkus zmožnosti izpolnjevanja zavez, ki jih vsak dan dajejo svojim strankam. Z inovativnimi tržnimi prijemi Addiko banka dodatno potrjuje pozicijo specialista za plačevanje na obroke in gotovinske kredite za stranke vseh bank.

ZADNJI DODANI PRISPEVKI

Ob uradnem koncu epidemije bodo državo p...
Ponedeljek, 01 Junij 2020 07:00
Prelet nad Ptujem je predviden ob 13.42.

Preberite več...

Milijarda evrov za ohranitev delovnih me...
Sobota, 30 Maj 2020 08:59
Za mesec dni se podaljšuje subvencioniranje nadome...

Preberite več...

Življenje izgubil pod kolesi traktorja
Petek, 29 Maj 2020 07:10
Včeraj v Štatenbergu.

Preberite več...

Erosi sanjajo o izgubljeni ljubezni
Četrtek, 28 Maj 2020 21:04
To pomlad bodo publiko razvajali z nežno skladbo S...

Preberite več...

Z VAMI V ŽIVO

Budilka

voditelj

appstore  googleplay

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999
radioptuj300

Sledite nam