Ali kaj pogrešate?

Ali kaj pogrešate?
Lokalne novice

Policisti pri domnevnih vlomilkah v Mariboru našli in jima zasegli dva obeska, par uhanov s perlami, dve verižici iz kovine srebrne barve, sončna očala, drobižnico, mošnjiček ter nekaj denarja v različnih valutah.

Mariborski policisti so prijeli in pridržali dve ženski, osumljeni, da sta pred dnevi vlomili v stanovanje v Mariboru. Na podlagi odredbe sodišča so pri obeh opravili osebno preiskavo in pri njiju našli in jima zasegli dva obeska, par uhanov s perlami, dve verižici iz kovine srebrne barve, sončna očala, drobižnico, mošnjiček ter nekaj denarja v različnih valutah.

Policisti sumijo, da so vsi predmeti odtujeni, vendar še niso prejeli prijave, da jih pogreša. Obstaja možnost, da oškodovanci (tudi zaradi dopustov) sploh še niso zaznali tatvine ali vloma v svoje stanovanje.

 V primeru, da prepoznate predmete kot svoje, o tem nemudoma obvestite policijo na interventno telefonsko številko 113 ali pokličite na Policijsko postajo Maribor II, Cesta proletarskih brigad 75, Maribor, na telefon 02/429 26 00. V tem primeru naj se tudi ne dotikajte nobenih predmetov, ne hodite po stanovanju in ga ne čistite.

Več zaseženih v spodnji fotogaleriji:

 

ZADNJI DODANI PRISPEVKI

Od vikenda obvezne maske na odprtih javn...
Četrtek, 17 September 2020 15:19
Vlada je odločila, da bo od konca tedna obvezno no...

Preberite več...

Ptujčana ovadili zaradi groženj z orožje...
Četrtek, 17 September 2020 10:44
Ptujski policisti so zaradi nasilja v družini kaze...

Preberite več...

Pobegnil je
Sreda, 16 September 2020 06:42
V centru Maribora.

Preberite več...

Policisti preklicujejo iskanje Žilavca
Torek, 15 September 2020 08:03
Z njim vse v redu.

Preberite več...

Z VAMI V ŽIVO

Budilka

voditelj

appstore  googleplay

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999
radioptuj300

Sledite nam