Ali kaj pogrešate?

Ali kaj pogrešate?
Lokalne novice

Policisti pri domnevnih vlomilkah v Mariboru našli in jima zasegli dva obeska, par uhanov s perlami, dve verižici iz kovine srebrne barve, sončna očala, drobižnico, mošnjiček ter nekaj denarja v različnih valutah.

Mariborski policisti so prijeli in pridržali dve ženski, osumljeni, da sta pred dnevi vlomili v stanovanje v Mariboru. Na podlagi odredbe sodišča so pri obeh opravili osebno preiskavo in pri njiju našli in jima zasegli dva obeska, par uhanov s perlami, dve verižici iz kovine srebrne barve, sončna očala, drobižnico, mošnjiček ter nekaj denarja v različnih valutah.

Policisti sumijo, da so vsi predmeti odtujeni, vendar še niso prejeli prijave, da jih pogreša. Obstaja možnost, da oškodovanci (tudi zaradi dopustov) sploh še niso zaznali tatvine ali vloma v svoje stanovanje.

 V primeru, da prepoznate predmete kot svoje, o tem nemudoma obvestite policijo na interventno telefonsko številko 113 ali pokličite na Policijsko postajo Maribor II, Cesta proletarskih brigad 75, Maribor, na telefon 02/429 26 00. V tem primeru naj se tudi ne dotikajte nobenih predmetov, ne hodite po stanovanju in ga ne čistite.

Več zaseženih v spodnji fotogaleriji:

 

ZADNJI DODANI PRISPEVKI

Arheologi na Panorami
Sreda, 12 Avgust 2020 14:58
Odkrivajo zgodovino stare  Petovione.

Preberite več...

Ukradli tovorno vozilo
Sreda, 12 Avgust 2020 09:17
V Vuzmetincih. 

Preberite več...

Nenadna smrt direktorice dornavskega zav...
Torek, 11 Avgust 2020 14:10
Boleč udarec za zaposlene in stanovalce.

Preberite več...

Mariborski kriminalisti zasegli optični ...
Torek, 11 Avgust 2020 10:38
Sumijo, da so ju ukradli v optiki.

Preberite več...

Z VAMI V ŽIVO

Natalija Škrinjar

voditelj

appstore  googleplay

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999
radioptuj300

Sledite nam