Spletna stran Energije plus z najboljšo oceno med slovenskimi in tujimi dobavitelji

Spletna stran Energije plus z najboljšo oceno med slovenskimi in tujimi dobavitelji
Lokalne novice

V raziskavi Energetika On-line 2021, ki jo je izvedlo podjetje za uporabniško raziskovanja E-laborat d.o.o. je Energija plus dosegla najboljšo oceno med slovenskimi in izbranimi tujimi dobavitelji.

Ni več dvoma, da se globalna družba premika v smeri digitalne prihodnosti. Višja produktivnost in učinkovitost poganjata digitalno preobrazbo družbe in njenih akterjev. Digitalizacija usmerja uporabniško izkušnjo in pospešuje dvosmerno komunikacijo med podjetjem in kupcem. To potrjuje tudi raziskava Energetika On-line 2021, ki jo je izvedlo podjetje E-laborat d.o.o. in z njo predstavilo stanje energetske panoge na spletu.

energija1

Kot zapišejo avtorji raziskave le ta prikazuje, v kolikšni meri spletna mesta slovenskih energetskih podjetij zadovoljujejo potrebe uporabnikov, sledijo trendom spletnega komuniciranja in poslovanja ter upoštevajo pravila, ki so se v zadnjih letih močno spremenila. Dodajo še, da so se pravila igre spremenila, še posebej v luči epidemije koronavirusa in zahtevajo hitre in pregledne postopke na mobilnih spletnih mestih, hkrati pa kupci pričakujejo »omni-channel« izkušnjo.

 

Skupna razvrstitev Energije plus dokaz usmerjenosti k kupcu

Ocena spletnega mesta in mobilnega spletnega mesta daje skupno razvrstitev slovenskih energetskih podjetij, kjer je Energija plus zasedla prvo mesto med vsemi energetskimi podjetji. Spletna mesta so bila analizirana po večih kriterijih: od vstopne strani, do predstavitve produktov in kontaktnih točk s končnimi kupci.

energija2 

Nad povprečjem tujih podjetij se je uspelo dvigniti tudi Energiji plus, v primerjavi z letom 2018 pa smo spletno stran izboljšali za kar pet mest.

Raziskava Energetika On-line 2021 je analizirala izbrana spletna mesta slovenskih energetskih podjetij in tudi 13 tujih. Med izbranimi podjetnimi je bila tudi Energija plus. »Pred slovensko energetsko panogo so v prihodnjih mesecih in letih številni izzivi, večina pa je usmerjenih v zagotavljanje izkušnje po meri uporabnika«, zapiše Uroš Žižek, vodja razvoja in raziskav pri podjetju E-laborat d.o.o.

Energija3

Promocijsko sporočilo

ZADNJI DODANI PRISPEVKI

Tovornjak pred mejnih prehodom povozil p...
Petek, 24 September 2021 15:55
Že 17 žrtev prometnih nesreč na območju Policijske...

Preberite več...

Pogrešajo 25-letno Moniko
Četrtek, 23 September 2021 16:15
Če ste jo videli, to sporočite policistom.

Preberite več...

Pogrešana Mihaela najdena
Sreda, 22 September 2021 20:11
Sporočajo mariborski policisti.

Preberite več...

DZ ni podprl uvedbe glob za nedostojno v...
Sreda, 22 September 2021 15:01
DZ ni sprejel novele zakona o varstvu javnega reda...

Preberite več...

Z VAMI V ŽIVO

Natalija Škrinjar

voditelj

appstore  googleplay

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999
radioptuj300

Sledite nam