Gradili bodo športni objekt ŠD Rogoznica

Gradili bodo športni objekt ŠD Rogoznica
Lokalne novice

V proračunu MO Ptuj zagotovili 290 tisoč evrov.

Za potrebe delovanja Športnega društva Rogoznica in društev v Mestni občini Ptuj bodo letos v sklopu investicije, za katero so v proračunu namenili 290.000 evrov, izgradili prizidek in uredili stari objekt ŠD Rogoznica. Skupna površina novega objekta bo znašala 296 kvadratnih metrov. Rok za dokončanje del je konec septembra 2022.

Z investicijo želimo zagotoviti kapacitete za potrebe delovanja ŠD Rogoznica in ostalih mlajših ekip s področja MO Ptuj, predvsem mladinske in kadetske ekipe Nogometnega kluba Drava, za izvajanje programov športne dejavnosti ter razširitev programa športnih in rekreacijskih dejavnosti," so po položitvi temeljnega kamna sporočili iz MO Ptuj.


Novi skupni objekt bo zajemal garderobo in sanitarije za domače igralce, garderobo in sanitarije za gostujoče igralce, garderobo za sodnike in dve dodatni garderobi, WC za sodnike, prostor in WC za prvo pomoč, klubski prostor, pisarna za delegata, pralnico in prostor za energetiko, WC za ženske in moške, prostor za rekvizite.

Na fotografiji: S položitve temeljnega kamna v ČS Rogoznica. Od leve: Peter Polanec, predsednik ŠD Rogoznica, Nuška Gajšek, županja MO Ptuj in Uroš Černivec, direktor MOGG PROJEKTI d.o.o..

 

 

ZADNJI DODANI PRISPEVKI

Padel s skirojem
Sreda, 18 Maj 2022 11:43
Voznik skiroja utrpel hude poškodbe.

Preberite več...

Rokometaš Žiga Bedenik ponovno odlično u...
Sreda, 18 Maj 2022 09:03
Ptujčan se je iz OI v Braziliji vrnil z zlato meda...

Preberite več...

Prometna nesreča na Grajenščaku
Sreda, 18 Maj 2022 06:54
Trčili dve vozili. 

Preberite več...

Iz domnevno sumljivega madžarskega avta ...
Torek, 17 Maj 2022 14:14
Prodaja tudi izdelke sumljivega izbora.  

Preberite več...

Z VAMI V ŽIVO

Tadej in Dalibor

voditelj

Sledite nam

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300