Športni rezultati

Športni rezultati
Lokalne novice

Tim Gajser kljub padcu na Češkem drugi in je še povečal prednost pred tekmeci! Aluminij tudi z drugega gostovanja praznih rok.

V češkem Loketu je bila trinajsta dirka svetovnega prvenstva elitnega razreda MXGP, na kateri je Makolčan Tim Gajser zasedel drugo mesto. Zmagal je Nemec Maximilian Nagl. Gajser v prvenstvu še naprej prepričljivo vodi.

Drugi krog tekmovanja v Prvi ligi Telekom Slovenije v nogometu ni prinesel veselja našemu prvoligašu Aluminiju, saj je v soboto v gosteh izgubil z Luko Koprom z 1:0. Na ostalih tekmah so bili doseženi naslednji rezultati: Celje – Gorica 1:0, Kalcer Radomlje – Olimpija 0:2, Krško – Domžale 1:1 in  Maribor – Rudar 2:0.

Naši drugoligaški nogometni ekipi Zavrč in Drava sta v soboto v gosteh odigrali prijateljski pripravljalni tekmi. Ekipa Zavrča je gostovala v Veržeju in premagala domači Farmtech z izidom 5:2, medtem ko so Ptujčani izgubili z Odranci kar z 0:4. Sinoči je bila na Vidmu še ena prijateljska pripravljalna nogometna tekma, v kateri so Cirkulane z 2:1 premagale Videm.

Kranj je od četrtka do nedelje gostil državno prvenstvo v odbojki na mivki. Med moškimi dvojicami je bil Ptujčan Jure Peter Bedrač v paru z Jernejem Potočnikom  uvrščen od petega do osmega mesta. Med moškimi sta državna prvaka Tadej Boženk in Danijel Pokeršnik, medtem ko sta bili najboljši med ženskami Monika Potokar in Erika Fabjan.

Ptujska teniška igralka Nina Potočnik je igrala na ITF turnirju v Bad Waltersdorfu z nagradnim skladom 10.000 dolarjev. Med posameznicami je po dveh zmagah izpadla v četrtfinalu, medtem ko je med dvojicami zmagala turnir v paru s Polono Reberšak.

V prejšnjem tednu so bila odigrana evropska prvenstva v tenisu v starostnih skupinah do 14, do 16 in do 18 let. Iz Teniškega kluba Terme Ptuj je v kategoriji do 14 let v Plznu Blaž Vidovič izpadel v drugem krogu prvenstva med posamezniki in tudi dvojicami. V kategoriji do 18. leta starosti je drugi ptujski tenisač Sven Lah v Klostersu v Švici izpadel že v uvodnem krogu med posamezniki in med dvojicami.

ZADNJI DODANI PRISPEVKI

Naziv kmetija leta že drugič Klemenčiče...
Petek, 23 Julij 2021 14:47
V sklopu praznovanja praznika Mestne občine Ptuj. ...

Preberite več...

Neznanec s pištolo grozil ženski in zaht...
Petek, 23 Julij 2021 10:10
Sinoči, okoli 23.15, je neznani storilec na Kraigh...

Preberite več...

Spletna stran Energije plus z najboljšo ...
Petek, 23 Julij 2021 09:22
V raziskavi Energetika On-line 2021, ki jo je izve...

Preberite več...

SkUPAJ za Urbana!
Četrtek, 22 Julij 2021 16:15
2-letni Urban je prvi otrok v Sloveniji, ki so mu ...

Preberite več...

Z VAMI V ŽIVO

Ekipa radia Ptuj

voditelj

appstore  googleplay

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999
radioptuj300

Sledite nam