Športni napovednik

Športni napovednik
Lokalne novice

Aluminij bo prvo domačo tekmo igral v nedeljo, ko se bo v Kidričevem pomeril s Celjem.

Tretji krog nogometnega tekmovanja v Prvi ligi Telekom Slovenije bo raztegnjen od sobote do ponedeljka zvečer. V nedeljo ob 18.15 se bo v športnem parku v Kidričevem naš prvoligaš Aluminij v novi sezoni prvič predstavil pred svojimi gledalci in igral proti Celju. Dve tekmi bosta jutri ob 20.15, ko sta para Rudar – Koper in Gorica – Kalcer Radomlje. Nedeljski večerni termin ob 20.15 prinaša derbi Domžale – Maribor, medtem ko bo v ponedeljek ob 20.15 v Ljubljani tekma Olimpija – Krško.

Minsk gosti svetovno prvenstvo v kajak sprintu na mirnih vodah za člane do 23. leta starosti. Na tem tekmovanju bo na 200 metrov veslal Tilen Vidovič. Člana Brodarskega društva Ranca Ptuj danes popoldan čaka prvi nastop v kvalifikacijah.

Ptujski teniški igralec Blaž Rola v tem tednu igra na ATP Challenger turnirju v Pragi z nagradnim skladom 42.500 evrov. V četrtfinalu bo Rola danes igral z Belorusom Uladzimirjem Ignatikom.
Nina Potočnik pa uspešno igra na ITF teniškem turnirju v Paliću z nagradnim skladom 10.000  dolarjev. Ptujčanka bo danes v četrtfinalu igrala s Francozinjo Saro Cakarevic.

Teden dni pred začetkom prvenstva v 2. slovenski nogometni ligi bosta naša kluba Drava in Zavrč opravila generalko pred tekmovanje. Ptujčani se bodo pomerili z Mariborom B, medtem ko bo Zavrč igral na turnirju v Čakovcu.

Športno društvo Žetale v nedeljo s pričetkom ob 10. uri na igrišču Osnovne šole Žetale organizira dnevni tradicionalni turnir v malem nogometu - 33. Srečkov memorial.

ZADNJI DODANI PRISPEVKI

Turistično društvo Ptuj letos podelilo 2...
Torek, 27 September 2022 19:53
Prireditev letos v Mestnem gledališču Ptuj.

Preberite več...

Destinacija Jeruzalem Slovenija med najb...
Torek, 27 September 2022 19:42
Podelitev je potekala danes v Atenah. 

Preberite več...

Prometna nesreča na AC, v bližini Lancov...
Torek, 27 September 2022 17:30
Posredovali gasilci PGD Ptuj in reševalci.

Preberite več...

Na Ptuju potrgali grozdje potomke stare...
Torek, 27 September 2022 15:07
Tudi letos se obeta odličen pridelek.

Preberite več...

Z VAMI V ŽIVO

Natalija Škrinjar

voditelj

Sledite nam

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300