Vrača se razprodana uspešnica: velika božična turneja Zečić & Škugor 2019
Razno

LJUTOMER, nedelja, 8.12.2019 ob 19.00 v Športni dvorani ŠIC

V prazničnem času Slovence čaka prav posebna zimska pravljica. Vrača se lanskoletna razprodana uspešnica – VELIKA BOŽIČNA TURNEJA DRAŽENA ZEČIĆA IN MARKA ŠKUGORJA! V sklopu turneje bosta prvi tenor Dalmacije in legenda hrvaške glasbe, nastopila tudi v Ljutomeru – v nedeljo, 8. decembra ob 19.00 v Športni dvorani ŠIC.

Vokal hrvaškega tenorista Marka Škugorja velja za enega najlepših na Balkanu. Vrhunski glasbenik, ki je pevsko pot začel s klapami Maslina in Kampanel, kljub svojim rosnim 29-im letom beleži številne uspehe in nagrade, poslušalce pa navduši praktično kjerkoli se pojavi. Šibeniški tenor je znan po tem, da s svojim prelepim vokalom in prav posebnim občutkom za glasbo, poslušalcem pričara pravo dalmatinsko vzdušje in poskrbi, da se marsikomu orosijo oči. Njegove največje uspešnice ''Oće duša vanka tila'', ''Ružo bila'', ''Dalmatinska vilo'', ''Srce južnjačko'' in številne druge, pa bodo zagotovo navdušile tudi vas.

Dražen Zečić velja za enega najelitnejših in najbolj iskanih pevcev na celotnem Balkanu. Kljub njegovi dolgoletni in uspešni karieri ter številnih nastopih, se ga občinstvo nikakor ne more naveličati. Slovenci ga vedno znova sprejmemo odprtih rok in z glasnim skandiranjem ''Zeko, Zeko, Zeko,'' on pa nam ljubezen vsakič povrne tako, da nam zapoje z dušo in telesom. Njegove ''Nitko nema dva života'', ''Ako se dušo moramo rastati'', ''Idi, idi'', ''Sokole'', ''Sve je zbog nje'' in številne druge, vas ne bodo pustile ravnodušnih.

Nekaj utrinkov spektakla:

 

Njuni koncertni spektakli so vsakič znova razprodani, zato priporočamo, da si vstopnico zagotovite ČIMPREJ – najcenejše bodo v prodaji od DANES, od 12.00 ure dalje, njihovo število pa je omejeno.

Svojo NAJCENEJŠO VSTOPNICO si zagotovite na Eventimu, bencinskih servisih Petrol ter spletnem portalu Mynight.si.

 

 

 

Z VAMI V ŽIVO

Budilka

voditelj

appstore  googleplay

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999
radioptuj300

Sledite nam