Glasba je njeno življnje in največja ljubezen

Glasba je njeno življnje in največja ljubezen
Štajerska budilka

Nina Donelli je to jutro bila z nami v Štajerski budilki in predstavila svoj novi album Glazba, ljubav, život.

Na plošči z naslovom Glazba, ljubav, život najdemo 11 pesmi, za katere so poskrbeli različni avtorji, kar pet pesmi pa podpisujeta hitmakerja Dušan Bačič in Bojan Dragojevič. Enajsta pesem je remix izpod rok Deana Windisha. Devet pesmi je dobilo tudi videoopodobitev, skupaj pa so na You Tube-u zbrale več kot 6 milionov ogledov.

»Za naslov sem se odločila ker je glasba moje življnje in moja največja ljubezen. Vse je nekako povezano med seboj pa se mi je zdel naslov popoln. Težko bi z besedami opisala srečo, ki jo občutim ko pogledam CD. Vse bi bilo seveda nemogoče brez moje ekipe, za kar se jim še enkrat zahvaljujem.«, nam je navdušenje ob izidu CD-ja opisala seksapilna Nina.

Poleg predstavitve plošče pa je včerajšnji dan zaznamovala tudi premiera novega spota za pesem Na moj rođendan, nina pa je o pesmi povedala.

»Na moj rođendan je moja najbolj emotivna pesem od vseh do sedaj. Pesem je prelepa ampak tudi žalostna, saj punca nikakor ne more pozabiti fanta in on je prvo na kar ona pomisli za rojstni dan.. spot smo posneli že poleti v Črni Gori, zaradi žalostnega besedila pa smo se z ekipo odločili, da ga naredimo v črno beli varianti.«

Intervju: 

Spot si lahko pogledate:

Z VAMI V ŽIVO

Ekipa radia Ptuj

voditelj

Sledite nam

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300