Nagradna igra Alpina - pravila

Nagradna igra Alpina - pravila
Štajerska budilka

Alpina, 70 let, ima zate nove čevlje – brezplačno!

Iščemo najstarejše Alpina čevlje

TRAJANJE IGRE

Igra traja od 22. 5. do 2. 6. 2017 (izvedbeni dnevi v etru izbranih radijskih postaj Združenja neodvisnih radijev pa so delovni dnevi od ponedeljka do petka v času od 24.5. do 2.6.).

 

KAKŠNA SO NAGRADE?

* NOV PAR ALPINA ČEVLJEVpo izbiri nagrajenca (v vrednosti do 100 evrov)

Nagrada (en nov par Alpina čevljev) se podeli na vsaki od sodelujočih radijskih postaj tako, da se izžreba enega sodelujočega med posamezniki, ki so sodelovali v etru radijske postaje s svojo Alpina zgodbo.


* NOVI ALPINA ČEVLJI ZA VSO DRUŽINO
po izbiri nagrajenca (v vrednosti do 100 evrov na enega člana družine).

Nagrada se podeli med vsemi sodelujočimi na Facebook straneh vseh sodelujočih radijskih postaj, ki so objavili svojo fotografijo z Alpina čevlji. Nagrada (en nov par Alpina čevljev za vsakega člana družine) se podeli tako, da se izžreba enega sodelujočega izmed vseh sodelujočih na FB straneh vseh radijskih postajah, ki so objavili svojo fotografijo z Alpina čevlji. Nagrajenec dobi en nov par Alpina čevljev za vsakega člana njegove osnovne družine, pri čemer je lahko maksimalno število družinskih članov pet (5). Kot družinski člani se upoštevajo samo starši in otroci.


* Dohodnino pokrijejo nagrajenci sami pred prevzemom nagrade.

 

KAKO SODELOVATI in KAKO BO POTEKALA IGRA?

Poslušalci morajo za sodelovanje v nagradni igri za par novih Alpina čevljev sodelovati v etru radijske postaje, ko jih voditelji sodelujočih radijskih postaj pozovejo.

 

Sodelujoče radijske postaje imajo možnost lastne izbire načina poziva poslušalcem k sodelovanju v nagradni igri (možnosti: s pred-prijavo z sms, na spletni strani ali na Facebook zidu ali brez pred-prijave z direktnim povabiloma za klic v eter).

 

Pri pred-prijavi velja: če se izžrebani na klic radijske postaje ne bo oglasil v 20 sekundah, se žreba naprej novega sodelujočega, pravica do nagrade prejšnjemu izžrebancu pa ugasne. Žreba se tako dolgo, da se prikličejo 3 prijavljene osebe na dan. Za sodelovanje se lahko poslušalci prijavijo večkrat.

 

Finalno žrebanje nagrade za nove Alpina čevlje bo v petek, 2. junija. V žrebanju za glavno nagrado (en NOV PAR ALPINA ČEVLJEV) bodo na vsaki od sodelujočih postaj sodelovali vsi, ki bodo v etru povedali svojo Alpina zgodbo na tej postaji.

 

Vzporedno s potekom nagradne igre v etru, na Facebook straneh vseh sodelujočih radijskih postaj, zbiramo fotografije poslušalcev in njihovih Alpina čevljev. Pomembno je, da poslušalci ob fotografiji opredelijo približno starost čevljev ali letnico nastanka fotografije. V četrtek, 1.6., ob 20.000 uri bo vsaka radijska postaja izbrala 2 objavi, na katerih so po njihovi lastni presoji vidni najstarejši Alpina čevlja, ki so jih našli v akciji. Komisija nagradne igre bo med vsemi tako izbranimi finalisti izbrala eno objavo, ki je po njihovi lastni presoji izkazala najstarejše Alpina čevlje. Nagrajenec prejme nagrado: NOVI ALPINA ČEVLJI ZA VSO DRUŽINO.

Razglasitev in objava zmagovalne fotografije v etru in na Facebook straneh vseh sodelujočih radijskih postaj bo v petek, 2. 6. 2017, po 13. uri.

 

 

PREVZEM NAGRAD

1. Nagrajenec bo za prevzem nagrade prejel dopis, ki bo osnova za prevzem nagrade.

2. Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo, ali zamenljiva za kakorkoli drugega, potrebno jo je prevzeti v celoti v določenem terminu. Nagrada ni izplačljiva v denarju. Na osebo je možen izbor samo enega para Alpina čevljev.

3. Nagrajeni ne sme biti mlajši od 18 let.

4. S prevzemom nagrade se nagrajenci odrekajo kakršnikoli odškodninski zahtevi do organizatorjev in pokroviteljev akcije.

5. Nagrajenci si bodo lahko na podlagi prejetega potrdila o dobljeni nagradi in osebnega dokumenta izbrali v Alpinini poslovalnici katerekoli Alpina čevlje (en par na nagrajenca) bodo želeli, v vrednosti do največ 100 evrov na osebo oz. družinskega člana. Mogoče je tudi doplačilo. Nagrado je potrebno vnovčiti v enkratni vsoti in velja samo za en par čevljev oziroma za največ 5 parov čevljev (pri nagradi za vso družino). Če vrednost izbranih čevljev ne doseže višine nagrade, ni mogoče izplačilo ali kakršnokoli drugačno nadomestilo preostale vrednosti. Ta se izniči.

6. Nagrajenci sami krijejo dohodnino.

 

RAZNO

1. Organizator in izvajalec igre je Združenje neodvisnih radijev - ZNR (www.znr.si). Pokrovitelj nagradne igre je Alpina, tovarna obutve, d.o.o.. Strojarska ulica 2 4226 Žiri. Za nadzor poteka nagradne igre skrbi odbor v sestavi: Aleksander Žišt (ZNR),Valerija Motaln (ZNR), Anita Paučić (ZNR).

2. Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke uporabljal, shranjeval in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov

(Uradni list RS, št. 94/07 – uradno prečiščeno besedilo) ter da jih, razen pod pogoji iz teh pravil, ne bo posredoval tretjim osebam.

Sodelujoči v nagradni igri se strinjajo, da lahko organizator in sponzor nagradne igre v tej nagradni igri pridobljene kontaktne podatke uporabi za poznejše lastne promocijske aktivnosti (pošiljanje obvestil in novico nagradnih igrah, pošiljanje poslovnih obvestil, druga obvestila in novice).

Organizator se obvezuje, da bo prejemnikom tovrstnih promocijskih obvestil omogočil, da se lahko kadarkoli odjavijo z liste prejemnikov.

3. V nagradni igri imajo pod enakimi pogoji pravico sodelovati vsi državljani in rezidenti RS (stari več kot 18 let) razen zaposlenih na vseh sodelujočih radijskih postajah ter v Alpina Žiri, njihovi ožji družinski člani in tisti, ki so kakorkoli vključeni v organizacijo nagradne igre.

4. Organizator in izvajalec ni odgovoren za kakršnekoli okvare oziroma nedelovanje spletnih strani sodelujočih postaj, omrežja, telefonskih linij ali komunikacije, niti za prijave, ki so nepopolne, nerazumljive ali niso bile prejete. Takšne prijave se bodo štele za neveljavne.
5. S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da sodelujoči s temi pravili soglaša. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O tem bo sodelujoče obvestil na strani, kjer so objavljena ta pravila in preko etra sodelujočih radijskih postaj.
Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni mogoče spremeniti.
6. Izvajalec na vsa morebitna vprašanja v zvezi z nagradno igro daje pojasnila po e pošti:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

7. Pravila so stopila v veljavo z 20. 5. 2017.

 

 

 

Z VAMI V ŽIVO

Ekipa radia Ptuj

voditelj

Sledite nam

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300