Isaac neskončno hvaležen

Isaac neskončno hvaležen
Štajerska budilka - Jutranji gost
Tipografija

Isaac Palma je po zmagi na festivalu MMS občutke delil tudi v Štajerski budilki. Vabljeni k poslušanju.

 

Minuli konec tedna je v Avditoriju Portorož  na 37. festivalu Melodij morja in sonca, zmagala skladba ''Če te kdaj spustim iz rok''. Melodijo in priredbo je napisal Maj Vlašič, pod besedilo se podpisuje Urša Vlašič.

Isaac Palma je ob zmagi povedal: ''Najbrž se mnogi sprašujete zakaj nisem takoj ob zmagi pritekel na oder. Povedati moram, da kar nisem dojel, da sem zmagal jaz. V zaodrju je bilo tako napeto, da sem se svoje zmage zavedal šele, ko so mi v roko dali mikrofon in rekli, da moram zapeti še enkrat''. Neskončno sem bil srečen in hvaležen. Z eno besedo, vesel.  Med samim nastopom sem čutil, da so ljudje dihali z menoj, začutili so besedilo pesmi in to je bil moj namen. Festivala Melodije morja in sonca, sem se izjemno veselil in odkar smo z mojo ekipo pričeli ustvarjati pesem, sem ta dogodek pričakoval z velikim navdušenjem v srcu. Pesem smo ustvarjali skrbno in počasi. Menim, da se za vsakim dobrim delom skrivajo ure in ure truda in predvsem vere v to, da bo izdelek ob koncu kar se da dober. Hvaležen sem, da sem na tem festivalu smel in imel priložnost predstaviti svojo prvo samostojno pesem in pustiti tako lep vtis, da so ljudje zmago na koncu pripisali meni. Brez dvoma bom ustvarjal še naprej in se trudil, da mi glasba, ki je moja velika ljubezen, nikoli ne pobegne iz rok.

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999
Naložite si mobilno aplikacijo

appstore  googleplay

Prometne informacije

  • 21.05.2019 17:55

    Žival ovira promet na gorenjski avtocesti med priključkoma Vodice in Brnik.Čakalna doba je na mejnem prehodu Obrežje.Delovne zapore:- V predoru Karavanke[…]

radioptuj300