V Qcenter po privlačne nagrade

V Qcenter po privlačne nagrade
Štajerska budilka

Prejmete lahko nagradni bon v vrednosti 20 evrov.

Qcenter in Štajerska budilka za poslušalce Radia Ptuj pripravljata privlačno nagradno igro. Vsako jutro od ponedeljka do petka spremljajte rubriko Jaz vem, ti pa ne, v kateri Dalibor ob 6.uri poslušalcem predstavi narečno besedo, za katero išče pomen. Če veste kaj beseda pomeni, pošljite SMS s ključno besedo Vem ter pomenom besede na 4246. Ob 7.00 izmed tistih, ki boste odgovorili pravilno, izžrebamo dobitnika nagradnega bona Qcentra Ptuj v vrednosti 20 evrov.

Ob torkih se bomo med 17. in 18. uro v živo družili v Qcentru Ptuj na Puhovi. Tam boste lahko v skrinjico oddali nagradni kuponček, ki ga najdete v Štajerskem tedniku. Vsak torek bomo izžrebali štiri nagrajence, pogoj za prevzem nagrade je, da ste v času žreba fizično prisotni na prizorišču v Qcentru Ptuj.

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

 

Datum začetka veljavnosti pravil: 1.8.2020

Nosilca nagradne igre: Posojila d. o. o., Litijska cesta 43, 1000 Ljubljana in Radio Tednik Ptuj d.o.o., Osojnikova cesta 3, 2250 Ptuj

 

Nagrada: Nagradni bon v vrednosti 20 evrov

Prevzem nagrade: nagrajenci iz rubrike Jaz vem, ti pa ne prevzamejo svoj bon z osebnim dokumentom vsak delovnik med 7. in 15. uro v tajništvu družbe Radio Tednik Ptuj. Nagrajenci torkovega žrebanja v Qcentru Ptuj pa ga prevzamejo v samem centru takoj po žrebanju.

Trajanje nagradne igre: od 1.8.2020 do 31.7.2021

Izbor nagrajenca: od ponedeljka do petka v Štajerski budilki ter vsak torek v Qcentru Ptuj.

Način izvajanja nagradne igre: program Radia Ptuj ter na torkovih prireditvah v Qcentru Ptuj.

 

1. Člen

(Splošne določbe)

 

 1. Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre

 2. Organizatorja nagradne igre sta Posojila d. o. o., Litijska cesta 43, 1000 Ljubljana in Radio Tednik Ptuj d.o.o., Osojnikova cesta 3, 2250 Ptuj

 3. Pravila nagradne igre so javno objavljena na spletnih straneh organizatorja.

 4. Izrazi, zapisani v moškem spolu, so mišljeni kot nevtralni za ženske in za moške.

 5. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec nagradne igre potrjuje, da je v celoti seznanjen s pravili in pogoji nagradne igre, da jih razume in se z njimi strinja.

 

2. Člen

(Pogoji sodelovanja)

 1. Prijavijo se lahko državljani Republike Slovenije in rezidenti Republike Slovenije, ki so starejši od 18 let. Če je nagrajenec nagradne igre mlajši od 18 let, ga mora zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da zastopa omenjeno mladoletno osebo.

 2. Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje in pravila v zvezi z nagradno igro.

 3. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni in zunanji sodelavci organizatorja ali njihovi ožji družinski člani.

 

3. Člen

(Sodelovanje v nagradni igri)

 

 1. Za sodelovanje v nagradni igri ni potreben nakup.

 2. V nagradni igri lahko sodelujejo osebe naštete v tretjem členu.

 3. Organizator nagradne igre bo posameznike, ki bodo skušali na kakršenkoli način zlorabiti pravila nagradne igre, izločiti iz sodelovanja v nagradni igri.

 4. Davčne obveznosti so strošek pokrovitelja nagradne igre.

 

4. Člen

(Nagrade)

1. Nagrajenca v rubriki Jaz vem, ti pa ne bo naključno izžrebal računalniški program, na prireditvi v Qcentru bo žrebanje izvedel voditelj radia Ptuj.

2. Žreb bo opravljen naključno, pritožbe niso možne.

3. Podelili bomo eno ali več nagrad, odvisno od tipa nagradne igre.

4. Nagrade so navedene na začetku dokumenta.

5. Nagrada ni nadomestljiva ali zamenljiva.

6. Za prevzem nagrade mora nagrajenec potrditi svojo identiteto z osebnim dokumentom.

7. Vsak posameznik lahko v okviru rubrike Jaz vem, ti pa ne sodeluje večkrat. V žrebanju kupončkov v Qcentru lahko posameznik sodeluje večkrat. Kupončki za žrebanje v Qcentru se zbirajo vsak torek na novo, oddati jih je mogoče vsak torek po 17.uri v skrinjico pri odru v Qcentru.

8. V kolikor nagrajenec ne sprejema pravil nagradne igre ter pravil za dvig nagrade, ni upravičen do nagrade.

9. Vsem sodelujočim v nagradni igri organizator zagotavlja enake možnosti za pridobitev nagrade.

10. Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti. Vse nagrade so neprenosljive in nespremenljive.

 

 

5. Člen

(Pristojnosti komisije nagradne igre)

Komisijo za nadzor nagradnega žrebanja sestavljajo tri osebe, ki so predstavniki nakupovalnega središča.

 

 1. Komisija igre ima naslednje pristojnosti:

a. Nadzor poteka akcije in ukrepanje v primeru suma, da so sodelujoči ravnali kakorkoli v nasprotju s pravili nagradne igre.

b. Če komisija določenega sodelujočega sumi neupoštevanja pravil nagradne igre, mu mora dati možnost zagovora, v katerem pojasni, da je dejansko ravnal v skladu s pravili nagradne igre. Če sodelujoči tega ne dokaže na način, kot ga je predpisala komisija, oziroma se na poziv ne odzove, ga ima komisija pravico diskvalificirati.

 

Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo posredovane osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, da jih bo uporabljal za v nadaljevanju navedene namene. Organizator obdeluje zbrane osebne podatke za namene: za izvajanje nagradne igre, izdajo nagrad, za namene marketinškega obveščanja, za namene promocije nakupovalnih središč. Za namene kontaktiranja posameznik dovoljuje uporabo elektronske pošte in telefona. Za namene marketinškega obveščanja posameznik dovoljuje uporabo elektronske pošte, imena in priimka, pri čemer nakupovalno središče pošilja personalizirane novice nakupovalnega središča v rednih časovnih presledkih do 1 teden. Vrste osebnih podatkov v zbirki: ime, priimek, naslov, telefon, elektronska pošta, podpis, fotografija. Navedene podatke lahko organizator nagradne igre in z njim povezana podjetja obdelujejo za lastne potrebe do preklica privolitve posameznika oz. do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v zbirki podatkov ter lahko od upravljavca zahteva trajno ali začasno prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov z učinkom od dne podaje izjave dalje.

 

6. Člen

(Izključitev odgovornosti tehničnega izvajalca)

 

 1. Producent in tehnični izvajalec nista odgovorna za kakršnekoli okvare oziroma nedelovanje spletne strani, omrežja ali komunikacije, niti za prijave, ki so nepopolne, nerazumljive ali niso bile prejete.

 

7. Člen

(Varstvo osebnih podatkov)

 

 1. S prijavo sodelujoči izrecno potrjuje, da je v celoti seznanjen s temi pravili nagradne igre in se z njimi strinja.

 2. S prijavo sodelujoči soglaša z zbiranjem osebnih podatkov v namen nagradne igre.

 3. S prijavo sodelujoči soglaša, da v zvezi z nagradno igro dovoljuje fotografiranje in snemanje za promocijske aktivnosti organizatorja.

 4. Organizator se obvezuje, da bo podatke obdeloval in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (GFPR).

 5. Organizator se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, ki niso povezani z nagradno igro.

 6. Osebni podatki se hranijo dokler je potrebno, da se doseže namen zaradi katerega so podatki zbrani. Nato se podatki takoj izbrišejo.

   

8. Člen

(Reklamacije)

 

 1. Vse morebitne reklamacije v zvezi z nagradno igro ter v zvezi z nagradami lahko sodelujoči pošlje na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

9. Člen

(Dodatne informacije o nagradni igri)

 

 1. Pogoje nagradne igre je potrebno tolmačiti v skladu s slovensko zakonodajo.

 2. Organizator ima pravico umakniti, spremeniti ali dopolniti pravila sodelovanja v nagradni igri, ki jo ustvarja.

 3. Ta pravilnik bo objavljen na spletni strani Radia Ptuj in bo v pogled vsem osebam.

Z VAMI V ŽIVO

Tone Topolovec

voditelj

Sledite nam

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300