Dobrote na žlico – pred Qcentrom Ptuj

Dobrote na žlico – pred Qcentrom Ptuj
Štajerska budilka

Privoščite si dobrote na žlico po receptu naših babic.

V hladnejših jesenskih dneh boste na Ptuju in v okolici na svoj račun prišli vsi, ki imate radi jedi na žlico. Pred Qcentrom na Puhovi vas namreč čaka okrepčevalnica Na žlico, v kateri ponujajo vsak dan sveže dobrote - goveji golaž, pasulj, pasulj s klobaso, vampe, Krainerjeve klobase ter za sladico še šmorn.

Posebnost okrepčevalnice Na žlico je, da hrano pripravljajo z dušo, saj želijo gostom ponuditi jedi po receptu naših babic – torej med drugim upoštevajo dejstvo, da je za dober golaž denimo treba uporabiti isto količino mesa in čebule.

Priprava dobrega golaža in pasulja zahteva veliko časa, saj se kuhata tri do štiri ure. S pripravo dobrot na žlico tako pričnejo že okoli 2.30 ponoči, tako da je ob 8.30 pred Qcentrom gostom na voljo sveže pripravljena hrana. S svojo ponudbo želijo gostom ponuditi dobrote, za pripravo katerih morda doma sami nimajo časa.

Prednost okrepčevalnice Na žlico je tudi dobra dostopnost, saj se brez težav pripeljete do njih, prevzamete izbrano hrano in jo odnesete kamorkoli želite. Dobite lahko tudi večje količine, jih doma hranite v hladilniku ali pa zamrznete, saj za jedi na žlico velja, da so drugi ali tretji dan še boljše. Izbrane dobrote lahko pojeste pri njih, torej si jih privoščite za malico med službo, ali pa jih odpeljete domov. Posodice lahko dobite pri njih, lahko pa pripeljete tudi svojo embalažo in dobfrote na žlico domov odpeljete v lastni posodi.

Za sladico vam v okrepčevalnici Na žlico ponujajo še šmorn – tega pripravljajo pred Qcentrom, tako, da je, prav tako kot vse druge dobrote, svež, dišeč in okusen.

Ta teden vas vabimo k sodelovanju v novi nagradni igri Štajerske budilke, ki jo pripravljamo v sodelovanju z našim partnerjem Okrepčevalnico NA ŽLICO.

Spremljajte nas na Facebooku Radia Ptuj in v Štajerski budilki in se od torka do petka potegujte za slastno nagrado. Nagrada je domača jed na žlico, ki jo tisti dan predstavljamo – za 4 osebe + 1 porcija šmorna. Okrepčevalnico NA ŽLICO najdete pred Qcentrom Ptuj na Puhovi ulici.

 

 

 

 

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

 

Datum začetka veljavnosti pravil: 18.10.2021

Pokrovitelj nagradne igre:Okrepčevalnica Na žlico

Nagrada: Domača jed na žlico za štiri osebe + ena porcija šmorna

Prevzem nagrade: OKrepčevalnica Na žlico

Trajanje nagradne igre: 18.10.2021 - 22.10.2021

Izbor nagrajenca: Vsak dan v programu radia Ptuj

Način izvajanja nagradne igre: program radia Ptuj, FB profil radia Ptuj

 

 

1. Člen

(Splošne določbe)

 

 1. Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre

 2. Organizator nagradne igre je Radio Tednik Ptuj d.o.o. Osojnikova cesta 3 , 2250 Ptuj

 3. Pravila nagradne igre so javno objavljena na spletnih straneh organizatorja

 4. Izrazi, zapisani v moškem spolu, so mišljeni kot nevtralni za ženske in za moške.

 5. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec nagradne igre potrjuje, da je v celoti seznanjen s pravili in pogoji nagradne igre, da jih razume in se z njimi strinja.

 

2. Člen

(Pogoji sodelovanja)

 

 1. Prijavijo se lahko državljani Republike Slovenije in rezidenti Republike Slovenije, ki so starejši od 18 let. Če je nagrajenec nagradne igre mlajši od 18 let, ga mora zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da zastopa omenjeno mladoletno osebo.

 2. Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje in pravila v zvezi z nagradno igro.

 3. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni in zunanji sodelavci organizatorja ali njihovi ožji družinski člani.

 

3. Člen

(Sodelovanje v nagradni igri)

 

 1. Za sodelovanje v nagradni igri ni potreben nakup.

 2. V nagradni igri lahko sodelujejo osebe naštete v tretjem členu.

 3. Organizator nagradne igre bo posameznike, ki bodo skušali na kakršenkoli način zlorabiti pravila nagradne igre, izločiti iz sodelovanja v nagradni igri.

 4. Davčne obveznosti so strošek pokrovitelja nagradne igre.

 

 

 

4. Člen

(Nagrade)

 

 1. Nagrajenca nagradne igre bo naključno izžrebal računalniški program, nagrajenec bo objavljen v radijski oddaji ali na spletni strani Radia Ptuj ali na Facebook strani Radia Ptuj.

 2. Žreb bo opravljen naključno, pritožbe niso možne.

 3. Podelili bomo eno ali več nagrad, odvisno od tipa nagradne igre.

 4. Nagrade so navedene na začetku dokumenta.

 5. Nagrada ni nadomestljiva ali zamenljiva.

 6. Za prevzem nagrade mora nagrajenec potrditi svojo identiteto z osebnim dokumentom.

 7. Vsak posameznik lahko v določeni nagradni igri sodeluje le enkrat, vendar lahko posameznik hkrati sodeluje v več različnih nagradnih igrah.

 8. V kolikor nagrajenec ne sprejema pravil nagradne igre ter pravil za dvig nagrade, ni upravičen do nagrade.

 9. Vsem sodelujočim v nagradni igri organizator zagotavlja enake možnosti za pridobitev nagrade.

 10. Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti. Vse nagrade so neprenosljive in nespremenljive.

 

 

5. Člen

(Pristojnosti komisije nagradne igre)

 

 1. Komisija igre ima naslednje pristojnosti:

a. Nadzor poteka akcije in ukrepanje v primeru suma, da so sodelujoči ravnali kakorkoli v nasprotju s pravili nagradne igre.

b. Če komisija določenega sodelujočega sumi neupoštevanja pravil nagradne igre, mu mora dati možnost zagovora, v katerem pojasni, da je dejansko ravnal v skladu s pravili nagradne igre. Če sodelujoči tega ne dokaže na način, kot ga je predpisala komisija, oziroma se na poziv ne odzove, ga ima komisija pravico diskvalificirati.

 

 

6. Člen

(Izključitev odgovornosti tehničnega izvajalca)

 

 1. Producent in tehnični izvajalec nista odgovorna za kakršnekoli okvare oziroma nedelovanje spletne strani, omrežja ali komunikacije, niti za prijave, ki so nepopolne, nerazumljive ali niso bile prejete.

   

 

7. Člen

(Varstvo osebnih podatkov)

 

 1. S prijavo sodelujoči izrecno potrjuje, da je v celoti seznanjen s temi pravili nagradne igre in se z njimi strinja.

 2. S prijavo sodelujoči soglaša z zbiranjem osebnih podatkov v namen nagradne igre.

 3. S prijavo sodelujoči soglaša, da v zvezi z nagradno igro dovoljuje fotografiranje in snemanje za promocijske aktivnosti organizatorja.

 4. Organizator se obvezuje, da bo podatke obdeloval in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (GFPR).

 5. Organizator se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, ki niso povezani z nagradno igro.

 6. Osebni podatki se hranijo dokler je potrebno, da se doseže namen zaradi katerega so podatki zbrani. Nato se podatki takoj izbrišejo.

 

 

8. Člen

(Reklamacije)

 

 1. Vse morebitne reklamacije v zvezi z nagradno igro ter v zvezi z nagradami lahko sodelujoči pošlje na elektronski naslov: nabiralnik@radio-tednik.si

 

 

9. Člen

(Dodatne informacije o nagradni igri)

 

 1. Pogoje nagradne igre je potrebno tolmačiti v skladu s slovensko zakonodajo.

 2. Organizator ima pravico umakniti, spremeniti ali dopolniti pravila sodelovanja v nagradni igri, ki jo ustvarja.

 3. Ta pravilnik bo objavljen na spletni strani Radia Ptuj in bo v pogled vsem osebam.

 

Z VAMI V ŽIVO

Tanja Seme

voditelj

Sledite nam

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300