Dišeči dom - ljubo doma, kdor ga ima

Dišeči dom - ljubo doma, kdor ga ima
Štajerska budilka

Dišeče sveče Ilkos.

Dom ni le hiša ali stanovanje, kjer prebivamo. Dom je veliko več. Je mesto kjer živiš, čutiš, ljubiš, sanjaš. Doma se čutiš dobrodošlega vsakič, ko se vrneš. Daje nam občutek udobja, varnosti in stabilnosti. Dom je mesto, kjer živiš svoje življenje v polnosti. In dom smo tudi ljudje, ki tukaj živimo in si ustvarimo prijetno mesto za bivanje. Prišli so hladnejši dnevi in z njimi čas, ko smo več doma. Ko se radi pocartamo z malenkostmi, ki pa nam veliko pomenijo in nam veliko dajo. Ena takšnih je gotovo dišeča sveča. Pogled na plamen sveče pomiri duha, ob soju prijetne svetlobe pa prostor ob svečah še prijetno zadiši.

Ilkos1

Zelo pomembno je, da izberete takšne sveče, ki vsebujejo kakovostne sestavine. Pri kakovostni sveči izpareva voda in nastaja ogljikov dioksid, pri dišečih svečah pa izpareva še dišeče olje, ki oddaja vonj. Proizvajalci sveč uporabljamo samo previdno izbrane vonje, ki ustrezajo našim standardom. Vsi novi vonji, ki se uporabljajo v svečah ali drugih izdelkih, morajo prestati različne zdravstvene in varnostne teste. Za razvoj vonja, ki bo primeren za uporabo, izbiramo med več kot 2000 različnimi naravnimi in sintetičnimi olji. Vonji za dišeče sveče vsebujejo kvalitetne sestavine, ki jih najdemo tudi v parfumih, milih, šamponih in drugih kozmetičnih izdelkih.

Ilkos2

Poznavanje učinkov dišav je zelo staro. Že narodi, kot so Sumerci, Egipčani in starodavni Kitajci, so uporabljali dišavne esence. Večino dišav so uporabili v obliki kadila za terapevtske in obredne namene. Dišave vplivajo na ljudi na različne načine. Sprožajo čustva in celo farmakološke učinke, ki so znanstveno raziskani. Tudi zdravniki jih uporabljajo pri zdravljenju. Pomagajo v boju proti virusom in bakterijam, glivicam in drugim nevšečnostim. Pomagajo tudi naši psihi, saj odpravljajo depresije, poživljajo, umirjajo, nas popeljejo v miren spanec ali sprostijo.

Dišeče sveče so primerne za uporabo skozi celo leto ter za vse priložnosti. Čudovito odišavijo vaš ambient in s tem ustvarijo sproščeno, navdihujoče okolje, v katerem se boste odlično počutili. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po individualnih željah.

Ilkos3

Dišeče sveče podjetja Ilkos so priznane zaradi svoje dolge in enakomerne gorljivosti in intenzivnega koncentriranega vonja, saj vsebujejo ekstrakte in esencialna olja. Zaradi lepih oblik in barv pa so tudi pomemben in moden dodatek vašemu interierju. Na voljo imamo več kot 60 različnih dišav in pestro paleto barv, ki nam s svojimi kombinacijami dovoljujejo neskončno možnosti, da prebudimo in zadovoljimo vse vaše čute. Elegantne, moderne oblike naših sveč in njihova kvaliteta in intenziteta vonjev vas ne bodo nikoli razočarale.

Ilkos4

Podjetje Ilkos je svojo ponudbo razširilo tudi na splet in odprlo spletno trgovino www.ilkoscandle.com. Zagotavljamo vam hitro, enostavno in varno nakupovalno izkušnjo iz udobja vašega doma. Naše spletne police pa so vedno dobro založene in vredne obiska. Izberite svojo dišavo.

Za vas smo pripravili posebno akcijsko kodo, ki vam do konca decembra 2021 pri nakupu s kodo ILKOS10 prinaša 10% popust.

Ne pozabite, da so naše sveče prizanane tudi kot odlično darilo za prijatelje in vse ostale, ki jih imate radi.

V tednu od 13. do 17. 12. 2021 spremljajte Facebook in Štajersko budilko Radia Ptuj, kjer se lahko v nagradni igri vsak dan potegujte za dišečo svečo Inspired by nature, ki jo podarja podjetje Ilkos.

 

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

 

Datum začetka veljavnosti pravil: 13.12.2021

Pokrovitelj nagradne igre:Iklos d.o.o.

Nagrada: dišeča sveča Inspired by nature

Prevzem nagrade: v prodajalni Ilkos Ptuj, Goja center - Rajšpova 26.

Trajanje nagradne igre: 13.12.2021 - 17.12.2021

Izbor nagrajenca: vsako jutro v Štajerski budilki

Način izvajanja nagradne igre : program radia Ptuj, FB radia Ptuj

 

 

1. Člen

(Splošne določbe)

 

 1. Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre

 2. Organizator nagradne igre je Radio Tednik Ptuj d.o.o. Osojnikova cesta 3 , 2250 Ptuj

 3. Pravila nagradne igre so javno objavljena na spletnih straneh organizatorja

 4. Izrazi, zapisani v moškem spolu, so mišljeni kot nevtralni za ženske in za moške.

 5. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec nagradne igre potrjuje, da je v celoti seznanjen s pravili in pogoji nagradne igre, da jih razume in se z njimi strinja.

 

2. Člen

(Pogoji sodelovanja)

 

 1. Prijavijo se lahko državljani Republike Slovenije in rezidenti Republike Slovenije, ki so starejši od 18 let. Če je nagrajenec nagradne igre mlajši od 18 let, ga mora zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da zastopa omenjeno mladoletno osebo.

 2. Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje in pravila v zvezi z nagradno igro.

 3. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni in zunanji sodelavci organizatorja ali njihovi ožji družinski člani.

 

3. Člen

(Sodelovanje v nagradni igri)

 

 1. Za sodelovanje v nagradni igri ni potreben nakup.

 2. V nagradni igri lahko sodelujejo osebe naštete v tretjem členu.

 3. Organizator nagradne igre bo posameznike, ki bodo skušali na kakršenkoli način zlorabiti pravila nagradne igre, izločiti iz sodelovanja v nagradni igri.

 4. Davčne obveznosti so strošek pokrovitelja nagradne igre.

 

 

 

4. Člen

(Nagrade)

 

 1. Nagrajenca nagradne igre bo naključno izžrebal računalniški program, nagrajenec bo objavljen v radijski oddaji ali na spletni strani Radia Ptuj ali na Facebook strani Radia Ptuj.

 2. Žreb bo opravljen naključno, pritožbe niso možne.

 3. Podelili bomo eno ali več nagrad, odvisno od tipa nagradne igre.

 4. Nagrade so navedene na začetku dokumenta.

 5. Nagrada ni nadomestljiva ali zamenljiva.

 6. Za prevzem nagrade mora nagrajenec potrditi svojo identiteto z osebnim dokumentom.

 7. Vsak posameznik lahko v določeni nagradni igri sodeluje le enkrat, vendar lahko posameznik hkrati sodeluje v več različnih nagradnih igrah.

 8. V kolikor nagrajenec ne sprejema pravil nagradne igre ter pravil za dvig nagrade, ni upravičen do nagrade.

 9. Vsem sodelujočim v nagradni igri organizator zagotavlja enake možnosti za pridobitev nagrade.

 10. Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti. Vse nagrade so neprenosljive in nespremenljive.

 

 

5. Člen

(Pristojnosti komisije nagradne igre)

 

 1. Komisija igre ima naslednje pristojnosti:

a. Nadzor poteka akcije in ukrepanje v primeru suma, da so sodelujoči ravnali kakorkoli v nasprotju s pravili nagradne igre.

b. Če komisija določenega sodelujočega sumi neupoštevanja pravil nagradne igre, mu mora dati možnost zagovora, v katerem pojasni, da je dejansko ravnal v skladu s pravili nagradne igre. Če sodelujoči tega ne dokaže na način, kot ga je predpisala komisija, oziroma se na poziv ne odzove, ga ima komisija pravico diskvalificirati.

 

 

6. Člen

(Izključitev odgovornosti tehničnega izvajalca)

 

 1. Producent in tehnični izvajalec nista odgovorna za kakršnekoli okvare oziroma nedelovanje spletne strani, omrežja ali komunikacije, niti za prijave, ki so nepopolne, nerazumljive ali niso bile prejete.

   

 

7. Člen

(Varstvo osebnih podatkov)

 

 1. S prijavo sodelujoči izrecno potrjuje, da je v celoti seznanjen s temi pravili nagradne igre in se z njimi strinja.

 2. S prijavo sodelujoči soglaša z zbiranjem osebnih podatkov v namen nagradne igre.

 3. S prijavo sodelujoči soglaša, da v zvezi z nagradno igro dovoljuje fotografiranje in snemanje za promocijske aktivnosti organizatorja.

 4. Organizator se obvezuje, da bo podatke obdeloval in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (GFPR).

 5. Organizator se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, ki niso povezani z nagradno igro.

 6. Osebni podatki se hranijo dokler je potrebno, da se doseže namen zaradi katerega so podatki zbrani. Nato se podatki takoj izbrišejo.

 

 

8. Člen

(Reklamacije)

 

 1. Vse morebitne reklamacije v zvezi z nagradno igro ter v zvezi z nagradami lahko sodelujoči pošlje na elektronski naslov: nabiralnik@radio-tednik.si

 

 

9. Člen

(Dodatne informacije o nagradni igri)

 

 1. Pogoje nagradne igre je potrebno tolmačiti v skladu s slovensko zakonodajo.

 2. Organizator ima pravico umakniti, spremeniti ali dopolniti pravila sodelovanja v nagradni igri, ki jo ustvarja.

 3. Ta pravilnik bo objavljen na spletni strani Radia Ptuj in bo v pogled vsem osebam.

 

Z VAMI V ŽIVO

Tadej in Dalibor

voditelj

Sledite nam

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300