Poletja še ni konec – končuje se v Varaždinu na Špancifestu

Poletja še ni konec – končuje se v Varaždinu na Špancifestu
Štajerska budilka

Varaždinski Špancirfest, najdlje trajajoč, največji in najbolj priljubljen hrvaški festival, je odlična ideja za zabavno slovo od poletja. Poteka od petka, 19. avgusta, do nedelje, 28. avgusta, in je priložnost ne le za uživanje v desetinah različnih programov, ki jih vsak dan ponuja Špancirfest, ampak tudi za vsrkavanje lepote Varaždina, iz katerega je festival zrasel.

500 programov

Veliki in majhni koncerti, na velikih, manjših in pop-up odrih ponujajo izjemno pestrost glasbenih stilov, med katerimi lahko izbirate. Oder PAN ob obzidju Starega grada bo gostil hrvaške in regionalne zvezde. Intimen in bolj ekskluziven oder Vile Bedeković predstavlja izbran program, ki sega od opere, tradicije do popa, rocka in sevdaha. Ko se ne predvaja, so na voljo smešne komične predstave in najboljše stand-up predstave.

spancirfest 5

Ulice Špancirfesta so polne dogajanja, največ pozornosti pa pritegnejo ulični umetniki, ulični glasbeniki in sprehajalne zasedbe iz vse Evrope. Otroški program Špancirfesta omogoča brezskrbno igro v Vindilandu pri Starem gradu, ali ustvarjalno zabavo v senci Parka kreative. Za vse željne adrenalina pa bo na voljo velik zabaviščni park ob obzidju Starega grada.

spancirfest 7

Naredili boste na tisoče korakov in doživeli nešteto izkušenj

Ogledi, pomerjanja in nakupi spominkov vas bodo popeljali na potepanje po zgodovinskem središču mesta. Odkrili boste oblikovalsko ulico Kreativnico in likovno ulico umetnosti.

spancirfest 2

Doživetja si najbolj zapomnimo po okusih in vonjih, dobre stvari pa bodo povsod. Ob uličnih prigrizkih in varaždinskih restavracijah je tu Carlsberg gastro in party cona, velika gastronomska novost letošnjega festivala pa je Špancir burger festival. Ta gastronomska atrakcija, ki je nastala v sodelovanju z Zagreb Burger Festivalom, bo na posebno okrašenem Kapucinskem trgu prinašala vrhunske burgerje iz vse Hrvaške, poleg mesnih pa bodo na voljo tudi rastlinske dobrote.

spancirfest 3

Foto: Sandro Sklepić

Megahit Špancirfesta, Vinski grad, se ponovno vrača na prostrano zelenico pred vhodom v staro mestno jedro, poleg fantastične in cenovno ugodne ponudbe izbranih pretežno hrvaških vin pa letos v sodelovanju z Gastronomadi pripravlja tudi posebne in vinsko usklajene prigrizke.

Program najdete na: https://www.spancirfest.com/program/

spancirfest 4

Tudi vi si lahko prislužite dve vstopnici, in sicer za obisk koncerta zasedbe Vatra in Boža Vreće v nedeljo, 28. Avgusta, ob 20.30 uri v Vili Bedeković.

Na tem koncertu se bosta združila dva na prvi pogled zelo različna glasbena stila. Gre za skupni koncert rock zasedbe Vatra in sevdah zvezde Boža Vreće, ki je poznan po hitu „Rum na usnama“.

Če želite brezplačni vstopnici za ta koncert delite video na Fb, ter pripišite s kom bi ga želeli obiskati.  V petek, 26. 8. 2022 zjutraj bomo izmed vseh izžrebali 2, ki prejmeta vsak 2 vstopnici za koncert zasedbe Vatra in Boža Vreće v nedeljo, 28. avgusta.



PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

 

Datum začetka veljavnosti pravil: 22.8. 2022

Pokrovitelj nagradne igre: Turistično združenje mesta Varaždin

Nagrada: 2x dve vstopnici za obisk koncerta zasedbe Vatra in Boža Vreće v nedeljo, 28. Avgusta, ob 20.30 uri v Vili Bedeković.

Prevzem nagrade: Osebno v Turističnem uradu Varaždin v ulici Ivana Padovca 3 v centru mesta Varaždin (lahko tudi na dan koncerta, vendar dovolj zgodaj, da bo še dovolj časa da pride do prizorišča koncerta)

Trajanje nagradne igre: 22.8. - 26.8.2022

Izbor nagrajenca: 26.8.2022 v Štajerski budilki

Način izvajanja nagradne igre: Program Radia Ptuj, FB Radia Ptuj

 

 

1. Člen

(Splošne določbe)

 

 1. Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre

 2. Organizator nagradne igre je Radio Tednik Ptuj d.o.o. Osojnikova cesta 3 , 2250 Ptuj

 3. Pravila nagradne igre so javno objavljena na spletnih straneh organizatorja

 4. Izrazi, zapisani v moškem spolu, so mišljeni kot nevtralni za ženske in za moške.

 5. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec nagradne igre potrjuje, da je v celoti seznanjen s pravili in pogoji nagradne igre, da jih razume in se z njimi strinja.

 

2. Člen

(Pogoji sodelovanja)

 

 1. Prijavijo se lahko državljani Republike Slovenije in rezidenti Republike Slovenije, ki so starejši od 18 let. Če je nagrajenec nagradne igre mlajši od 18 let, ga mora zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da zastopa omenjeno mladoletno osebo.

 2. Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje in pravila v zvezi z nagradno igro.

 3. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni in zunanji sodelavci organizatorja ali njihovi ožji družinski člani.

 

3. Člen

(Sodelovanje v nagradni igri)

 

 1. Za sodelovanje v nagradni igri ni potreben nakup.

 2. V nagradni igri lahko sodelujejo osebe naštete v tretjem členu.

 3. Organizator nagradne igre bo posameznike, ki bodo skušali na kakršenkoli način zlorabiti pravila nagradne igre, izločiti iz sodelovanja v nagradni igri.

 4. Davčne obveznosti so strošek pokrovitelja nagradne igre.

 

 

 

4. Člen

(Nagrade)

 

 1. Nagrajenca nagradne igre bo naključno izžrebal računalniški program, nagrajenec bo objavljen v radijski oddaji ali na spletni strani Radia Ptuj ali na Facebook strani Radia Ptuj.

 2. Žreb bo opravljen naključno, pritožbe niso možne.

 3. Podelili bomo eno ali več nagrad, odvisno od tipa nagradne igre.

 4. Nagrade so navedene na začetku dokumenta.

 5. Nagrada ni nadomestljiva ali zamenljiva.

 6. Za prevzem nagrade mora nagrajenec potrditi svojo identiteto z osebnim dokumentom.

 7. Vsak posameznik lahko v določeni nagradni igri sodeluje le enkrat, vendar lahko posameznik hkrati sodeluje v več različnih nagradnih igrah.

 8. V kolikor nagrajenec ne sprejema pravil nagradne igre ter pravil za dvig nagrade, ni upravičen do nagrade.

 9. Vsem sodelujočim v nagradni igri organizator zagotavlja enake možnosti za pridobitev nagrade.

 10. Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti. Vse nagrade so neprenosljive in nespremenljive.

 

 

5. Člen

(Pristojnosti komisije nagradne igre)

 

 1. Komisija igre ima naslednje pristojnosti:

a. Nadzor poteka akcije in ukrepanje v primeru suma, da so sodelujoči ravnali kakorkoli v nasprotju s pravili nagradne igre.

b. Če komisija določenega sodelujočega sumi neupoštevanja pravil nagradne igre, mu mora dati možnost zagovora, v katerem pojasni, da je dejansko ravnal v skladu s pravili nagradne igre. Če sodelujoči tega ne dokaže na način, kot ga je predpisala komisija, oziroma se na poziv ne odzove, ga ima komisija pravico diskvalificirati.

 

 

6. Člen

(Izključitev odgovornosti tehničnega izvajalca)

 

 1. Producent in tehnični izvajalec nista odgovorna za kakršnekoli okvare oziroma nedelovanje spletne strani, omrežja ali komunikacije, niti za prijave, ki so nepopolne, nerazumljive ali niso bile prejete.

   

 

7. Člen

(Varstvo osebnih podatkov)

 

 1. S prijavo sodelujoči izrecno potrjuje, da je v celoti seznanjen s temi pravili nagradne igre in se z njimi strinja.

 2. S prijavo sodelujoči soglaša z zbiranjem osebnih podatkov v namen nagradne igre.

 3. S prijavo sodelujoči soglaša, da v zvezi z nagradno igro dovoljuje fotografiranje in snemanje za promocijske aktivnosti organizatorja.

 4. Organizator se obvezuje, da bo podatke obdeloval in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (GFPR).

 5. Organizator se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, ki niso povezani z nagradno igro.

 6. Osebni podatki se hranijo dokler je potrebno, da se doseže namen zaradi katerega so podatki zbrani. Nato se podatki takoj izbrišejo.

 

 

8. Člen

(Reklamacije)

 

 1. Vse morebitne reklamacije v zvezi z nagradno igro ter v zvezi z nagradami lahko sodelujoči pošlje na elektronski naslov: nabiralnik@radio-tednik.si

 

 

9. Člen

(Dodatne informacije o nagradni igri)

 

 1. Pogoje nagradne igre je potrebno tolmačiti v skladu s slovensko zakonodajo.

 2. Organizator ima pravico umakniti, spremeniti ali dopolniti pravila sodelovanja v nagradni igri, ki jo ustvarja.

 3. Ta pravilnik bo objavljen na spletni strani Radia Ptuj in bo v pogled vsem osebam.

 

Z VAMI V ŽIVO

Natalija Škrinjar

voditelj

Sledite nam

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300